karriarguiden.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Karriarguiden.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Djurälskande HR Business Partner till uppdrag i söderort

Företag Jurek
Ort
Utgår

2022-12-09

Ansök nu

Djurälskande HR Business Partner till uppdrag i söderort

Är du en erfaren HR Business Partner som uppskattar att arbeta både operativt och strategiskt i en organisation vars medarbetare har en stark passion till sitt arbete? Vill du arbeta i en organisation som befinner sig på en spännande förändringsresa och där du får arbeta nära och stötta cheferna ute i verksamheten? Då har vi uppdraget för dig!

För vår kunds räkning söker vi nu en erfaren HR Business Partner för ett långsiktigt uppdrag. Du kommer tillhöra ett team med engagerade och kompetenta HR-kollegor där du kommer att arbeta dedikerat med att stötta en specifik del av verksamheten.

Mer om rollen
I rollen som HR Business Partner arbetar du brett och verksamhetsnära med alla förekommande HR-frågor, både på en operativ och strategisk nivå. Rollen innefattar framför allt att driva HR-arbetet inom den aktuella verksamheten, att löpande stötta chefer och ledning inom verksamheten samt att bidra till att driva förändring av HR-processerna tillsammans med dina HR-kollegor. Du kommer bygga relationer med chefer, medarbetare, fackliga representanter och övriga stakeholders i verksamheten.

Dina arbetsuppgifter spänner över hela HR-området och innefattar bland annat:

  • arbetsmiljö och hälsa
  • arbetsrätt, förhandlingar och samverkan med de fackliga parterna
  • lönebildning
  • rekrytering, kompetensförsörjning och ledarskapsutveckling
  • HR-administrativt arbete

Vem är du?
Vi söker dig som trivs med att arbeta i en affärsnära roll i en föränderlig och dynamisk miljö. Du är lyhörd och har en god förmåga att förstå och sätta dig in i verksamhetens utmaningar och behov för att därefter kunna koppla HR-agendan till verksamhetens mål. Vidare är du trygg i din kompetens, ansvarstagande och bra på att självständigt driva ditt arbete framåt. Du har sannolikt flera års erfarenhet av HR Business Partner-rollen och är bekväm med samtliga HR-processer i årshjulet. Din kommunikativa förmåga är god och du är intresserad av och bra på att skapa förtroendefulla relationer. Starkt meriterande är om du har tidigare erfarenhet av internationella matrisorganisationer och en förståelse för den komplexitet det innebär.

Erbjudande & ansökan
Du erbjuds en bred och utvecklande HR Business Partner-roll i en spännande och föränderlig miljö där du verkligen kommer att kunna göra skillnad. Vår kund har sin verksamhet i söderort, där rollen också är placerad. Detta är ett konsultuppdrag via Jurek, med start så snart som möjligt. Längden på uppdraget är initialt sex månader med en tilltänkt överrekrytering för rätt person. Vi välkomnar självklart också dig som endast är intresserad av det initiala konsultuppdraget.

Vid frågor rörande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Cecilia Strååt på cecilia.straat@jurek.se. Urval och intervjuer hanteras löpande då vi hoppas tillsätta denna roll så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Logo
Djurälskande HR Business Partner till uppdrag i söderort

Jurek