karriarguiden.se

Chefspoolen söker Rekryteringskonsulter med affärssinne

Ort
Utgår

2021-09-30

Ansök nu

Chefspoolen söker Rekryteringskonsulter med affärssinne

Chefspoolen är ett väletablerat (2002) företag med verksamhet inom rekrytering, executive search, coaching och ledarskapsutveckling. Vi har kontor i Malmö, Göteborg och Stockholm. Vi blir gärna fler på dessa platser men är även öppna för att finnas på nya orter. Våra kunder finns i hela Sverige inom många branscher, både i det privata näringslivet och inom offentliga verksamheter. En av våra styrkor är vår egen chefserfarenhet – vi sätter oss snabbt in i kundens verksamhet och förstår behov, förändring och utveckling. Vi hjälper våra kunder att optimera sin verksamhet och nå sina mål genom rätt rekrytering och utveckling av chefer och specialister. Läs gärna mer på www.chefspoolen.se

Är du en erfaren rekryterare som söker ny utmaning? Vill du få mer frihet i ditt yrkesliv? Vill du kunna välja hur du kombinerar arbete och fritid? Vill du kunna påverka dina inkomster? Vill du tillhöra och samarbeta med ett team av professionella konsulter under varumärket Chefspoolen? Vi vill bli fler!

Rollen
Som konsult hos Chefspoolen ansvarar du för aktiv försäljning, genomförande och leverans av dina uppdrag, oftast med flera parallella projekt samtidigt. Till stöd finns dina kollegor i vårt team där vi har hjälp av varandras erfarenheter och kontaktnät. Du driver eget företag (godkänd för F-skatt) och ingår via samarbetsavtal i vårt nätverk av konsulter som alla samverkar under det gemensamma varumärket Chefspoolen.

Din profil
Vi söker dig som vill ta ett nytt steg i karriären och som vill göra det i egen regi och samtidigt tillhöra en etablerad organisation som ger dig många fördelar. Du är idag en etablerad konsult inom något eller några av våra verksamhetsområden rekrytering, executive search, chefsstöd/coaching och ledarskapsutveckling. För att bli framgångsrik som konsult hos oss behöver du ha erfarenhet av och vara duktig på relationsskapande försäljning samt ha någon form av ledarerfarenhet, vara öppen och lyhörd för kunders behov samt intresse för mötet med människor. Du har högt eget driv och trivs med att utveckla ditt kontaktnät till lönsamma affärsrelationer.

Vi erbjuder
• Etablerat bolag med välkänt varumärke
• Förmånlig ersättningsmodell
• Delaktighet i vår affärsutveckling
• Stor frihet i hur du kombinerar arbete och fritid
• Professionella kollegor
• Erfarenhetsutbyte
• Kvalitetssäkrade processer med analysverktyg
• IT-lösning för rekryteringsprocess
• Verktyg för personlighets- och kapacitetstester
• Gedigen introduktion
• Administrativ support

För rätt person kan vi utlova ett intressant, spännande och utvecklande arbete med goda förtjänstmöjligheter. Vi är alla engagerade och professionella konsulter, som samverkar för att driva utvecklingen av Chefspoolen framåt.

Har du redan idag kunder som följer och stannar hos dig? Har du annars ett kontaktnät att aktivt bearbeta, vilka företag skulle bli dina kunder? Fundera gärna över detta och om du känner att rollen stämmer in på dig, är du mycket välkommen med din ansökan.

Vi ser fram emot att läsa om varför du vill bli Konsult hos oss och varför du kommer att lyckas.

Ansökan
Urval sker löpande och vi kommer att starta genomgång av ansökningarna i mitten av augusti. Välkommen med din ansökan!

Har du frågor är du välkommen att kontakta;
Sofie von Homeyer, VD. 0709-248798 sofie.vonhomeyer@chefspoolen.se

 

Dela detta jobb

Chefspoolen söker Rekryteringskonsulter med affärssinne

Chefspoolen i Sverige AB