karriarguiden.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Karriarguiden.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Campingvärd/Campingbiträde

Företag Sävsjö kommun
Ort
Utgår

2023-02-17

Ansök nu

Campingvärd/Campingbiträde

Om arbetsplatsen

Välkommen till ett gott liv i barnvänliga Sävsjö.
En liten kommun med stora möjligheter - mitt i Småland.
Rik på upplevelser, kultur och natur.
Expansivt näringsliv och härliga boendemöjligheter.
Låt dina drömmar få plats - välj Sävsjö!

Sävsjö camping är den lilla gemytliga familjecampingen i hjärtat av Småland. Sävsjö kommun driver campingen sedan 2021 som ett tre-årigt projekt med arbetsmarknadspolitisk inriktning. Campingen består av 10 stugor, 34 campingplatser, flertalet tältplatser i vårt fina grönområde och ett sommarcafé. Det finns flertalet aktiviteter vid Sävsjö camping bland annat en ny 9-håls minigolfbana. I direkt anslutning till campingen finns Hofgårdsbadet beläget. Badplatsen erbjuder hopptorn, omklädningsutrymmen, dusch (kallvatten), vattentoalett, stora gräsytor, beachvolleynät och lekplats.

Sävsjö camping är en tre stjärnig året runt anläggning med en hemtrevlig karaktär och där stor vikt läggs vid service, personligt bemötande och en positiv upplevelse. Som gäst på Sävsjö camping har man tillgång till servicehuset med reception och café, glass, toaletter, dusch och kök.

Vi har en föreståndare anställd året runt men sommartid är trycket stort på anläggningen och vi söker därför säsongsmedarbetare som kan jobba inom alla de olika områdena. Vi arbetar alla tillsammans som ett team mot gemensamma mål och vår ambition är att varje gäst ska trivas och få en fin upplevelse hos oss.

Arbetsuppgifter

Som campingvärd på Sävsjö camping jobbar du med olika arbetsuppgifter beroende på väder och var behovet är som störst för tillfället. I sysslorna ingår bland annat att vara behjälplig i receptionen med att lägga in bokningar, ta emot och guida campinggäster till rätt plats, servera glass, kaffe, kakor och enklare luncher till våra gäster. Det mesta tillagar och bakar vi själva på campingen. I ditt ansvar ingår också att städa toaletter, campingstugor och servicehus, samt hjälpa till att hålla rent på våra minigolfbanor och grönområden vid behov. Olika förbättringsprojekt är igång under sommaren där du kommer att vara en viktig del för att verksamheten ska blomstra. I arbetsuppgifterna ingår även att handleda praktikanter med arbetsmarknadsinsatser eller deltagare inom daglig verksamhet enligt LSS. Ett löpande arbete med urval och intervjuer kommer att påbörjas redan innan sista ansökningsdatum. Detta innebär att tjänsterna kan komma att tillsättas innan ansökningsdatumet har gått ut.

Kvalifikationer

För att passa som campingvärd behöver du vara ansvarstagande, noggrann och kunna arbeta både i grupp och självständigt. Du behöver kunna ta egna initiativ och självmant se vad som behövs göras. Det är viktigt att du är serviceinriktad och har ett fint sätt gentemot våra gäster.
Vi söker dig som har stor servicekänsla, är noggrann och tycker om att sprida glädje bland både gäster och övriga medarbetare.

Ingen erfarenhet krävs.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Sommarjobb / Säsongsanställning

Omfattning: Heltid / deltid
Timavlönad

Tillträde: 2023-06-12
Tillträde enligt överenskommelse.

Tidsbegränsad till:
Högsäsong från 230612-230820
Vi ser gärna att du kommer igång som timanställd vikarie innan högsäsongen startar!

Ansökan

Ansök senast: 2023-02-17

Referensnummer: C118295

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 4

Arbetstid: Schema

Kontakt

Kontaktperson

Anna Frej

Enhetschef

Mobiltelefon

Telefon0382-151 39

E-postadressanna.frej@savsjo.se

Fackliga företrädare

Anette Karlsson

Kommunal

Mobiltelefon

Telefon0382-152 82

E-postadressanette.b.karlsson@kommunal.se

Therese Bergh

Vision

Mobiltelefon

Telefon0382-15427

E-postadresstherese.bergh@savsjo.se

Övrigt

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan ber vi dig att skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Offentliga Jobb". Ansök direkt via länken i annonsen.

Dela detta jobb

Logo
Campingvärd/Campingbiträde

Sävsjö kommun