karriarguiden.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Karriarguiden.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Brandmän till Norrtälje sommaren 2023

Ansök nu

Brandmän till Norrtälje sommaren 2023

Räddningstjänsten verkar för att Norrtälje ska vara en trygg och säker kommun för samtliga invånare, även under svåra förhållanden. Vi håller beredskap dygnet runt på våra fem brandstationer på Blidö, i Norrtälje, Hallstavik, Rimbo och Älmsta.
Vårt uppdrag är komplext och vi verkar både förebyggande och skadeavhjälpande. I det förebyggande uppdraget ingår bland annat information, råd och anvisningar till invånare samt utbildning av elever och medarbetare i kommunen. Räddningstjänsten ansvarar för tillsynsärenden avseende brandskydd samt tillstånds- och tillsynsärenden avseende hantering av brandfarliga och explosiva varor. Vi bedriver brandskyddskontroll i egen regi och ansvarar för sotningen som utförs av upphandlad entreprenör.
Den skadeavhjälpande verksamheten omfattar räddningsinsatser vid bränder, olyckor, utsläpp av miljöfarliga ämnen och andra olyckor. Vi samarbetar med åtta andra räddningstjänstorganisationer i Räddningsregion östra Svealand.

Brandmän till Norrtälje sommaren 2023

Beskrivning av tjänsten

Vi söker 1 - 6 personer som kan ingå i en av våra fyra enheter beredskapsmässigt, operativ räddningstjänst och skadeförebyggande verksamhet. Du kommer att arbeta med normal service och reparationsarbete på bl.a. fordon, materiel och fastigheter. Vidare kommer du att deltaga i, samt planera och leda övningar och utbildningar för heltidspersonal.

Arbetsuppgifterna i rollen är varierande och innebär både operativt och strategiskt arbete. Du är en del av ett team där samarbete, struktur och kommunikation är en stor byggsten för att arbetet ska flyta på framgångsrikt.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har räddningstjänstutbildning kombinerat med två års arbetslivserfarenhet som brandman på heltid alternativt tre års arbetslivserfarenhet från deltid.

  • körkortsbehörighet lägst C.

  • Mycket goda kunskaper i det svenska språket, både i tal och skrift.

  • Räddningstjänstutbildning, SMO, räddningsinsats, GRIB, brandman heltid, brandman deltid.

  • Simma 200 meter(Tidskrav 5 min)

  • Simma 25 meter, dyka ner 3,5 meter, ta upp docka samt livrädda 25 meter(Tidskrav 2min)

Meriterande

  • Tidigare anställning i Norrtälje kommun

  • Båtförarutbildning

Vi kommer fästa stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vi  söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, könsidentitet eller könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning

Anställning

Sommarvikariat heltid (Dag/Natt)

Start

 Måndagen den 29 maj 2023

Lön

Enligt ök

Publicerat:

2022-12-12

Sista ansökningsdag:

2023-02-28

Typ:

Säkerhetsarbete

Tjänst:

Brandmän

Anställningsform:

Sommarjobb

Ort:

Norrtälje

Omfattning:

Heltid

Kontaktpersoner

Enhetschef heltid

Robert Haag, robert.haag@norrtalje.se

Facklig företrädare, Kommunal

Andreas Lindstedt, andreas.lindstedt@norrtalje.se

Facklig företrädare, Vision

Kenneth Andersson, kenneth.andersson@fv.vision.se

Om Norrtälje kommun

Norrtälje är en skärgårdskommun i hjärtat av Roslagen. Till ytan är Norrtälje kommun den största kommunen i Stockholms län. Här finner du härlig mix av lantliga miljöer och en stad i tillväxt och utveckling. Norrtälje har småstadens idylliska stadskärna, öppna landskap, natur, hav och en fantastisk skärgård med tusentals öar. När du arbetar i vår kommun har du möjlighet att kombinera ett inspirerande jobb med en aktiv fritid i natursköna miljöer. Närheten till Stockholm, Uppsala och Arlanda öppnar för ännu fler möjligheter.

Dela detta jobb

logo
Brandmän till Norrtälje sommaren 2023

Norrtälje kommun