karriarguiden.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Karriarguiden.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Om tjänsten

Ulriksbergskolan är en mångkulturell skola som ligger centralt i Växjö. På skolan finns cirka 290 elever i årskurserna F-5. Vi tar varje år emot ett antal nyanlända elever och cirka 50 % av våra elever har ett annat modersmål än svenska. Vi är stolta över mångfalden på skolan och arbetar dagligen för en inkluderande skola där alla individer blir sedda för den de är. Vi hör ofta från studenter, vikarie och andra besökare att stämningen på skolan upplevs trivsam och att alla är tillmötesgående. Ulriksbergskolan vision är att utbilda våra elever till att vara: Idérika kunskapssökare som känner ansvar för allas lärande och miljö. Vi söker dig som tillsammans med oss vill fortsätta forma skolbiblioteksverksamheten för framtiden. För oss innebär det att du som skolbibliotekarie arbetar med såväl olika läsfrämjande aktiviteter som undervisning inom bland annat informationssökning och källkritik. Det innebär även ett nära samarbete med skolans pedagoger och elever. Som skolbibliotekarie har du en viktig roll i elevernas läs- skriv- och språkutveckling, samt i utvecklingen av deras informationskompetens. Du är även ett viktigt stöd för pedagoger när det gäller elevernas måluppfyllelse. Just nu genomgår Ulriksbergskolan en omfattande utbyggnad och renovering. Allt beräknas vara klart sommaren 2024. Du kommer medverka i att utforma skolans nya bibliotek som skall tas i bruk i augusti 2023. Tjänsten vi erbjuder är på 80 % av en heltid. Som medarbetare hos oss är du viktig!

Din profil

Vi söker dig som är utbildad bibliotekarie och har - erfarenhet av arbete för att stödja och utveckla barns lärande och läsutveckling. - förmåga att arbeta strukturerat utifrån styrdokument. - förmåga att se och möta varje elev utifrån elevens förutsättningar. - erfarenhet av arbete med att utveckla verksamhet. - vilja och förmåga att konstruktivt bidra och samarbeta med de du möter i ditt arbete. Vi kommer att lägga stor vikt vid din personliga lämplighet.

Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill göra nytta för dem vi är till för! Växjö kommun är Kronobergs största arbetsgivare som varje dag, året runt, arbetar för våra invånare, företag och besökare. Tillsammans skapar vi en hållbar morgondag och en attraktiv kommun att bo, leva och verka i – idag och i framtiden. Det innebär ett arbete där vi utmanar oss att tänka nytt, lära och utvecklas med varandra. Vill du vara en del i ett stort sammanhang där du får vara med och göra skillnad på riktigt? Välkommen till oss på Växjö kommun!

 

Anställningen

Omfattning

Deltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Tillträde

Tillträde 2023-02-16 eller enligt överenskommelse.

Antal tjänster

1

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdatum

2023-02-07

Referensnummer

UTBF 2023/8

Kontakt

Camilla Lauring

Rektor Ulriksbergskolan

0470-419 53

Thomas Högstedt

Bitr. rektor/samordnare

0470-41994

Övrig information

Växjö kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av till exempel ålder, kön och etnicitet. Det kan bli aktuellt med löpande intervjuer så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Ansökan sker enbart via Offentliga jobbs rekryteringsverktyg (www.offentligajobb.se). Medtag utbildningsbevis och eventuell yrkeslegitimation vid intervju. För att bli aktuell för anställning behöver du visa två utdrag från belastningsregistret innan du anställs. Beställning av utdrag ur belastningsregistret kan göras på https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/ och du ska använda dels det som heter Arbete inom skola eller förskola (442.5) samt Kontroll av egna uppgifter i belastningsregistret (442.3). För interna kandidater kan det bli aktuellt med annat tillträdesdatum. För mer information se Beslut gällande tidpunkt för byte av enhet vid rekrytering av intern kandidat inom utbildningsförvaltningen på intranätet. Läs mer om vad som händer i våra skolor/förskolor på https://pedagog.vaxjo.se. Till bemannings- och rekryteringsföretag eller till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.

Bibliotekarie till Ulriksbergskolan

Företag Växjö kommun
Ort
Utgår

2023-02-07

Ansök nu

Dela detta jobb