karriarguiden.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Karriarguiden.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Arbetsledare Jobbhuset

Företag Sävsjö kommun
Ort
Utgår

2023-02-10

Ansök nu

Arbetsledare Jobbhuset

Om arbetsplatsen

Välkommen till ett gott liv i barnvänliga Sävsjö.
En liten kommun med stora möjligheter - mitt i Småland.
Rik på upplevelser, kultur och natur.
Expansivt näringsliv och härliga boendemöjligheter.
Låt dina drömmar få plats - välj Sävsjö!

Jobbhuset tillhör Sävsjö kommuns SIA-enhet (sysselsättning, integration och arbetsmarknad) och samverkar med myndigheter, individ- och familjeomsorgen och näringsliv med olika insatser för att stärka möjligheterna för personer att komma i arbete och självförsörjning. På Jobbhuset har vi samlat arbetsmarknadsenhetens kompetens och här arbetar ett team av medarbetare med olika befattningar som enhetschef, arbetsmarknadskonsulent, arbetsterapeut, anhörigsamordnare, samverkanskoordinator och arbetsledare.

Arbetsuppgifter

Jobbhuset ansvarar för olika arbetsmarknadsprojekt och utför uppdrag både internt åt kommunens enheter och till invånarna i Sävsjö kommun. Uppdragen utförs som servicetjänster och består bland annat av tvätt av vårdpersonalens arbetskläder, matdistribution, tvätt av kommunens bilar, återbruk, digital fixare, trädgårdstjänster och mindre fixartjänster i hemmet.

Rollen som arbetsledare på Jobbhuset är ett självständigt, brett och omväxlande uppdrag med stort eget ansvar och innefattar såväl administrativa som operativa arbetsuppgifter. Du spelar en viktig roll och arbetsleder personer med olika arbetsmarknadsinsatser i nära samarbete med enhetschef och andra arbetsledare. Du planerar, samordnar, leder, fördelar och följer upp det dagliga arbetet. Som arbetsledare agerar du förebild och deltar i enhetens samtliga arbetsuppgifter. Du är närvarande i driften och ser till att jobbet blir gjort samt säkerställer att kvalitet och tidsplaner hålls.

I arbetsuppgifterna ingår att upprätta och uppdatera genomförandeplaner och socialdokumentation. Du bör även vara intresserad av att utveckla arbetsuppgifterna så att de vid varje tidpunkt motsvarar det behov arbetsmarknadsenheten har. Arbetet kan vara fysiskt krävande så det är viktigt att ha god fysik. Återbruk är ett fokusområde som är under uppstart för att skapa sysselsättning och bidra till ett mer hållbart samhälle. Vi ser gärna att du har intresse och en kreativ förmåga i utvecklingsarbetet med återbruk. Verksamheten utvärderas och ställer om sin inriktning kontinuerligt utefter verksamhetens och individens behov vilket ställer stora krav på handledarrollen. I tjänsten ingår även att täcka upp för övriga arbetsledare vid semester och dylikt.
 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har intresse av att handleda, rusta och utveckla människor med varierande bakgrund och förutsättningar. Erfarenhet och kunskap inom arbetsmarknadsområdet och arbetsledning är meriterande. Du förväntas ha god administrativ förmåga samt utrycka dig väl och behärska svenska språket väl i både tal och skrift samt kunskap om lagar som styr verksamheten. Det krävs att du har god datavana och kan arbeta i program som ingår i Microsoft Office. Vi ser gärna att du har intresse för och erfarenhet av arbete med schema- och personalplaneringsfrågor. Kunskaper i operativsystemet Pulsen Combine och lönesystemet Visma är meriterande.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som har förmågan att skapa goda relationer genom att ha ett bra bemötande gentemot andra. Du ska ha förståelse för människors olikheter och lika värde. Du har förmåga att hantera snabba förändringar samt ha ett lösningsfokuserat förhållningssätt. Du trivs med att arbeta självständigt och i grupp samt driver arbetet framåt. Som person tar du ansvar för din uppgift och planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt. Du tar egna initiativ samt har ett engagemang och öppenhet för utvecklingsarbete inom arbetsplatsen. Som person är du positiv och engagerad i dina arbetsuppgifter. Du har förmåga att sätta gränser och som arbetsgivarrepresentant stå bakom fattade beslut.

Krav på B-körkort för manuell växellåda.
 

Erfarenhet krävs.

Anställningens omfattning

Anställningsform : Tillsvidareanställning

Omfattning : Heltid

Tillträde :
Snarast efter överenskommelse

Tidsbegränsad till :
En tillsvidareanställning och en visstidsanställning med möjlighet till förlängning om erforderliga beslut fattas.

Ansökan

Ansök senast: 2023-02-10

Referensnummer : C121640

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen : 2

Arbetstid : Schema

Kontakt

Kontaktperson

Anna Frej

Enhetschef

Mobiltelefon

Telefon0382-151 39

E-postadressanna.frej@savsjo.se

Facklig företrädare

Anette Karlsson

Kommunal

Mobiltelefon

Telefon0382-152 82

E-postadressanette.b.karlsson@kommunal.se

Övrigt

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Dela detta jobb

Logo
Arbetsledare Jobbhuset

Sävsjö kommun