karriarguiden.se

logga

Är du legitimerad fysioterapeut?

Ort
Utgår

2020-11-01

Ansök nu

Är du legitimerad fysioterapeut?

Vi erbjuder dig 100% vikariat med stor möjlighet till förlängning eller tillsvidaretjänst. Tillträde kan ske snarast eller enligt överenskommelse.

Du vill något. Det vill vi med! Hos oss går vi från vilja till handling så här har du alla förutsättningar att påverka och få saker gjorda. Vi lyssnar, hjälps åt och jobbar för att dra åt samma håll. Här finns möjligheterna för dig som vill skapa, förändra, uppleva och utvecklas.

Tanum är kommunen för dig som vill något, som vill bo och jobba i en fantastisk del av Bohuslän. Vill du vara med och göra skillnad? Välkommen med din ansökan redan idag! 

 

 

Ditt jobb är viktigt
Vi arbetar mot ordinärt boende för vårdtagare med hemsjukvård, särskilt boende och korttidsenheten. Som fysioterapeut kommer du att ingå i teamet runt patienten utifrån sjukgymnastens specifika kompetens. Arbetsuppgifterna innebär bland annat att arbeta aktivt med rehabilitering, handledning av personal i ett rehabiliterande synsätt, ansvara för bedömning, behandling, träning, vårdplanering, uppföljning samt hjälpmedelstutprovning. Du skapar förutsättningar för den enskilde att leva ett så självständigt, delaktigt och meningsfullt liv som möjligt utifrån ett individcentrerat förhållningssätt med fokus på det friska. Inom kommunrehab har vi en bredd av olika arbetsområden där du behöver ha god självkännedom och och kommunikativ förmåga.

Du kommer behöva samverka i team med andra yrkesgrupper både internt och externt. Som anställd får du ett friskvårdsbidrag på 2500 kronor per år.

Det här är du
Tycker du att det är stimulerande att arbeta både självständigt som i team, det är bra, för vi söker en person med god förmåga att kunna handleda och entusiasmera omvårdnadspersonal som du arbetar nära med. Du är legitimerad fysioterapeut som har helhetssyn kring patienten med  nytänkande och reflekterande förhållningssätt. Du tycker om utmaningar i ditt arbete som gynnar utvecklingsarbetet i verksamheten. Du är trygg i IT-baserad journalsystem och kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska. All erfarenhet från vård och omsorg är mediterande men även arbetslivserfarenhet i övrigt. Körkort är ett krav eftersom du ofta jobbar hemme hos patienterna. Du ger dem trygghet.

Övrigt 
Individuell lön och andra anställningsförmåner enligt gällande kollektivavtal. Ange löneanspråk.
Rekryteringsarbetet kommer att ske löpande under ansökningstiden. Du är varmt välkommen med frågor till enhetschef Anette Nyberg tfn 0525-18175, 072-21453876 anette.nyberg@tanum.se  eller samordnare Maria Engelbrektsson tfn 0525-18535 maria.engelbrektsson@tanum.se.  Fackliga företrädare nås på kommunens kundcenter på telefon 0525-180 00.

Arbetsgivaren Tanums kommun
Kommunens värdeord - förtroende, ansvar, respekt och omtanke - beskriver vårt förhållningssätt och syftar till att skapa kvalitet i varje möte. Vi bedriver ett aktivt hälsofrämjande arbete med målsättningen att vara en attraktiv arbetsgivare och en hälsofrämjande organisation. Som medarbetare erbjuds du friskvårdsbidrag,
personalstödsprogram och hälsofrämjande aktiviteter av olika slag.

Dela detta jobb

logga
Är du legitimerad fysioterapeut?

Tanums kommun - Omsorgsförvaltningen