karriarguiden.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Karriarguiden.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Aktivitetsvärd, Team 4

Företag Yobber AB
Ort
Utgår

2023-03-06

Ansök nu

Aktivitetsvärd, Team 4

Aktivitetsvärd, Team 4
Vill du vara med och göra skillnad både för våra gäster och dina kollegor?
Hos oss kommer du tillhöra ett gott gäng av arbetskamrater, som tillsammans bidrar till gästernas helhetsupplevelse. Målet är alltid att skapa semesterminnen för livet.
I mötet med gästen spelar du alltid en nyckelroll. Du kommer att arbeta utomhus och i en miljö där barnfamiljer är våra främsta gäster.

Som Aktivitetsvärd i Team 4 arbetar du med att bemanna 3 olika stationer: Laser Tag och Big airbag. Drift- cart
Vid Laser Tag-banan instruerar och uppmuntrar du en grupp med spelande gäster, både innan, under och efter varje spelomgång. Vår Big airbag är en tre meter hög luftkudde där gästerna faller fritt från nio meters höjd.
I tjänsten som Aktivitetsvärd har du en nära kontakt med våra gäster. Det är av stor vikt att du brinner för positiva möten och att det finns ett engagemang och intresse samt rätt inställning för att skapa den bästa upplevelsen för våra gäster.
Du kommer ansvara för att samtliga gäster får en kort säkerhetsgenomgång inför varje hopp samt säkerställa att dessa regler efterföljs av både medarbetare och gäster. Därför ser vi gärna att du är en ansvarstagande person och som är trygg i att säga ifrån när säkerheten inte efterföljs.
Du är en utåtriktad person som har en förmåga att ta eget initiativ. Vi ser gärna att du är driven och engagerad och som har lätt för att samarbeta. Du är lyhörd gentemot medarbetare och gäster, ordningsam och serviceinriktad samt inser vikten av en säker anläggning. Det är viktigt att du är stresstålig och kan arbeta under stundtals högt tempo.
Minimiålder för tjänsten: 16 år
Arbetstid: Ca. x 30/veckan
Antal lediga befattningar: x st
Anställningsperiod: Säsongsanställning, Kan variera men generellt under perioden 17/6 – 13/8
Arbetsschema: Varierar mellan 09,30-18,30
Arbetsplats: Leksand Sommarland

Dela detta jobb

Aktivitetsvärd, Team 4

Yobber AB