karriarguiden.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Karriarguiden.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Aktivitetsvärd, Team 3

Företag Yobber AB
Ort
Utgår

2023-03-06

Ansök nu

Aktivitetsvärd, Team 3

Barnaktivitetsvärd, Team 3
Vill du vara med och göra skillnad både för våra gäster och dina kollegor?
Hos oss kommer du tillhöra ett gott gäng av arbetskamrater, som tillsammans bidrar till gästernas helhetsupplevelse. Målet är alltid att skapa semesterminnen för livet.
I mötet med gästen spelar du alltid en nyckelroll. Du kommer att arbeta utomhus och i en miljö där barnfamiljer är våra främsta gäster.

Som Aktivitetsvärd i Team 3 arbetar du med att bemanna tre olika aktiviteter: Bungytrampolinen, PumpTrack BMX. Skjutbanan.
I tjänsten som Aktivitetsvärd har du en nära kontakt med våra gäster. Det är av stor vikt att du brinner för positiva möten och att det finns ett engagemang och intresse samt rätt inställning för att skapa den bästa upplevelsen för våra gäster.
Utöver de sedvanliga arbetsuppgifterna ute på stationerna förekommer även andra arbetsuppgifter, som t.ex. vid behov assistera annan personal med kassahantering på våra betalstationer samt arbeta som Aktivitetsvärd vid anläggningens andra aktiviteter.
Du är en flexibel person som kan utföra många arbetsuppgifter samtidigt och som är öppen för att tillfälligt arbeta på andra stationer. På Leksand Resort hjälper vi varandra. Du är driven och engagerad och som har lätt för att samarbeta. Du är lyhörd gentemot medarbetare och gäster, ordningsam och serviceinriktad samt inser vikten av en säker anläggning. Det är viktigt att du är stresstålig och kan arbeta under stundtals högt tempo.
Då stationerna i Team 3 riktar sig till de yngre gästerna vill vi att du är bekväm med att arbeta med barn som målgrupp. Aktiviteterna riktar sig till barn i åldern 2–6 år.
Minimiålder för att söka tjänsten: 16 år
Arbetstid: Ca. 25–30 h/veckan
Antal lediga befattningar: 8 st
Anställningsperiod: Säsongsanställning Kan variera men generellt under perioden 17/6 – 13/8
Arbetsschema: varierar mellan 09,30–18,30
Arbetsplats: Leksand Sommarland
Lön enligt kollektivavtal Visita Nöjesavtal

Dela detta jobb

Aktivitetsvärd, Team 3

Yobber AB