karriarguiden.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Karriarguiden.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Administratör till Svenska Läkaresällskapet

Företag Jurek
Ort
Utgår

2022-12-09

Ansök nu

Administratör till Svenska Läkaresällskapet

Svenska Läkaresällskapet (SLS) är läkarkårens oberoende, vetenskapliga och professionsorganisation, en ideell, politiskt och fackligt obunden förening. Vi har ca 30 000 föreningsanknutna medlemmar, och därtill individuella medlemmar, indelade i 52 medlemsföreningar, 15 sektioner, 17 associerade föreningar och 9 lokala läkarsällskap. Vårt huvudsakliga syfte är att verka för förbättrad hälsa och sjukvård i samhället, genom att främja medicinsk forskning, utbildning, etik och kvalitet.

Till SLS kansli söker vi nu en noggrann administratör som vill arbeta med en mängd olika uppdrag inom SLS organisation och medlemsföreningar. I rollen ingår bland annat hantering av medlemsregister och diverse administrativa sysslor kopplade till medlemsservice.

På kansliet som är beläget på Klara Östra Kyrkogata i City arbetar idag ett team om 10 personer.

Arbetsuppgifter
I rollen som administratör kommer du bland annat:
• Hantera och uppdatera medlemsregister
• Ha direktkontakt med medlemsföreningar och medlemmar och bistå med service
• Skicka ut nyhetsbrev
• Ta emot och hantera certifieringsansökningar och stipendieansökningar
• Uppdatera hemsidor
• Kalla till möten och föra protokoll där man också är den som följer upp på actions

Vi söker dig som
Har en avslutad gymnasieutbildning och är flytande i svenska språket, i såväl tal som skrift och har goda kunskaper i engelska. Du besitter god datavana och mycket goda kunskaper i Office-paketet samt att du har lätt för att både förstå och sätta dig in i nya system och arbetsuppgifter.

I rollen som administratör trivs du med att arbeta repetitivt och är strukturerad och noggrann i ditt arbete. Du gillar att arbeta i många dimensioner samtidigt som du har en positiv inställning till det du tar dig an. För att lyckas i rollen är du prestigelös, serviceinriktad, gillar ordning och reda och har en bra teamkänsla och vilja att bidra till en positiv stämning och sammanhållning i teamet.

Det är meriterande om du:
• Tidigare arbetat i en ideell organisation.
• Har erfarenhet av medlemshantering, medlemsregister, Episerver och SharePoint
• Tidigare arbetat i Zoom och är bekväm i det

Du erbjuds
Du erbjuds en bred och omväxlande tjänst där arbetet omfattar en mängd olika kontaktytor och koordineringsarbete. Du kommer ha en viktig funktion i en ideell organisation som gör skillnad och får möjlighet att arbeta med målinriktade kollegor i centrala Stockholm. Samarbete, engagemang och flexibilitet är viktiga ledord i beskrivningen av organisationskulturen. Vi erbjuder dig en möjlighet att få arbeta i ett starkt team med ambitiösa medarbetare. Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.

Vi går igenom ansökningarna löpande och vi ser fram emot att läsa din ansökan! I denna rekrytering samarbetar SLS med Jurek. Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Felicia Pettersson, felicia.pettersson@jurek.se.

Dela detta jobb

Logo
Administratör till Svenska Läkaresällskapet

Jurek