karriarguiden.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Karriarguiden.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

ADMINISTRATÖR TILL MTAB I ROBERTSFORS

Ort
Utgår

2023-02-19

Ansök nu

ADMINISTRATÖR TILL MTAB I ROBERTSFORS

Är du en person som motiveras av att utvecklas och alltid ge god service? Trivs du som bäst i en arbetsroll där din fallenhet för såväl struktur som flexibilitet kommer till sin rätt? Då har vi den perfekta chansen för dig! Vi söker just nu en ambitiös administratör till mtab som är ett av mellanbygdens ledande transportföretag. Tjänsten är på heltid med start enligt överenskommelse. Urval och intervjuer sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

OM TJÄNSTEN

mtab mellanbygdens ledande transportör med kontor på Jomarksvägen 10 i Robertsfors, förstärker sitt administrativa team med en lagspelare. Vi är en stor aktör lokalt med stor tillväxtpotential. Vi har en positiv framtid med stabila kunder och många olika stora projekt i närområdet. Tex E4:an, Botniabanan och vindkraftsparker mm.

Vi erbjuder också ett utvecklande arbete med intressanta och utmanande arbetsuppgifter. Vi har en trevlig arbetsmiljö, på en trivsam och fartfylld arbetsplats med duktiga kollegor. Arbetsuppgifterna är varierande och då vi är en liten grupp arbetar vi nära varandra i teamet och ställer upp för varandra.

DINA ARBETSUPPGIFTER I HUVUDSAK

I rollen som administratör på mtab har du dagligen kontakt med kunder och ägarna i åkeriföretagen. Du jobbar även med dokumenthantering, rutiner/utbildning och kommer att arbeta nära transportledarna i flertalet frågor samt stötta ikring fakturering vid behov. Rollen kan variera och ibland så kan det även innebära att hoppa in som transportledare , man får även ta ett stort ansvar att vara ”spindeln i nätet”.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har erfarenhet av administration och det är meriterande är om du har erfarenhet av att hantera administrativa ärenden från transportbranschen. Du får gärna ha erfarenheter av 3LED, Hogia och Fortnox, men det är inget krav.

För att passa för rollen som administratör till mtab är du en ambitiös och ödmjuk lagspelare som trivs med externa och interna kontakter. Du tar enkelt till dig ny information, vill driva frågor framåt och är prestigelös. Du trivs i en arbetsmiljö där alla hjälps åt och har förmågan att strukturera och prioritera ditt arbete i en föränderlig miljö.

B-körkort är ett krav.

OM VERKSAMHETEN

mtab är ett av mellanbygdens ledande transportföretag. Företaget är starkt förankrat i detta område genom lokalt ägande. Vi ägs av 30 mindre åkeriföretag och sammanlagt förfogar vi över ca 50 fordon/maskiner. mtab åtar sig både stora och små maskin- och transportintensiva entreprenader som t ex. drifts- och underhållsarbeten åt Skanska, Svevia och Kommuner. Vi har tillstånd på ett tiotal berg-, grus- och sandtäkter. mtab säljer även tjänster utförda med lastmaskiner, grävmaskiner t ex. snöröjning, olika former av anläggningsarbeten, planering av tomter, dräneringsarbeten, byggande av skogsvägar. Vi hyr också ut container/flak i olika storlekar.

Sista ansökningsdag 16 januari. Urval och intervjuer sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Läs mer på vår hemsida:http://www.mtab.org/

Har du några frågor kring tjänsten kontakta Peder Westerberg rekryteringskonsult på Poolia i Norr

mobil: 072-165 27 49

mail: peder.westerberg@poolia.se

Dela detta jobb

logo
ADMINISTRATÖR TILL MTAB I ROBERTSFORS

Workspace Recruit