karriarguiden.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Karriarguiden.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Administrativ assistent till Neurologi- och Strokeenheten

Ansök nu

Administrativ assistent till Neurologi- och Strokeenheten

Arbetsplatsbeskrivning

Är du serviceinriktad och söker ett ansvarsfullt och omväxlande arbete? Välkommen till oss på Neurologi- och strokeenheten i Östersund!

Hos oss på Neurologi- och strokeenheten arbetar kompetenta och positiva kollegor som möter patienter med neurologiska sjukdomar till exempel stroke, MS, Parkinsons sjukdom, och patienter med hjärntumörer. Enheten tillhör område hjärt- och kärlsjukdomar, neurologi, rehabilitering och reumatologi (HNR), omfattar såväl akut som planerad verksamhet och de ingående enheterna omfattar fyra vårdavdelningar och sex mottagningar.

Arbetsbeskrivning

Vi behöver nu rekrytera en administrativ assistent som organisatoriskt kommer att vara placerad inom Neurologi- och strokeenheten. Här ingår även sjukgymnaster och arbetsterapeuter samt mobila stroketeamet.

Vi erbjuder ett intressant, omväxlande och ansvarsfullt arbete som administrativ assistent i nära samarbete med tre enhetschefer, områdeschef samt övriga medarbetare inom respektive enhet. Som assistent hos oss ingår bland annat att sköta bemanning vid frånvaro, schemaarbete i Heroma, fakturahantering och andra administrativa sysslor i samband vid personalfrågor, hotellbokningar och resebeställningar mm.

Vi söker en assistent som gärna får ha intresse för teknik då vi använder digital teknik i stor utsträckning där vi ibland behöver support.

Kvalifikationer

Administrativ gymnasieutbildning, eller annan utbildning och erfarenhet som arbetsgivaren bedömer vara likvärdig. Vi ser gärna att du har erfarenhet från att arbeta med personaladministrativt system Heroma och med patientadministrativt system Cosmic. Erfarenhet av att arbeta med statistik i Excel är också meriterande.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper, såsom att du är serviceinriktad, flexibel, professionell i din yrkesutövning, tar egna initiativ, har god samarbets- och kommunikativ förmåga och har ett förtroendeskapande arbetssätt. Stor vikt kommer att läggas på personliga egenskaper.

Andra uppgifter

Urval och tillsättning sker löpande under annonseringstiden. Vi ser därför att du inkommer med din ansökan så snart som möjligt.

Som arbetsgivare kan vi erbjuda egna träningslokaler med gym och olika gruppaktiviteter. Du blir också medlem i vår personalförening som erbjuder rabatter och en mängd olika aktiviteter.

Här hittar du mer information om Region Jämtland Härjedalen. www.regionjh.se

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid,
Tillträde: Enligt överenskommelse
Avslutning:

Kontaktpersoner

Namn: Evelina Skoglund
Enhetschef
Telefon:
Email: evelina.skoglund@regionjh.se
Namn: Madeleine Olofsson
T.f. enhetschef
Telefon: 063-15 49 87
Email: madeleine.olofsson@regionjh.se

Fackliga kontaktpersoner

Namn: Emma Sjöblom
Undersköterska
Telefon: 063-153000, vxl
Email: emma.sjoblom@regionjh.se

Ansökan

Referensnummer: Persr/28/2023
Sista ansökningsdag: 2023-02-05

Dela detta jobb

Administrativ assistent till Neurologi- och Strokeenheten

Region Jämtland Härjedalen- Hälso- och sjukvård