karriarguiden.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Karriarguiden.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Om Tjänsten

Vill du jobba med expansivt och nytänkande bolag?
- Är du van vid att arbeta med komplex försäljning och har ett starkt affärs- och kundfokus?
- Då är du den säljare vi söker till avdelningen Fo Partner Företag, som är en del av Wasa Kredit. Avdelningen erbjuder attraktiva och flexibla finansieringslösningar genom en tredjepartslösning. Wasa Kredit är en av de ledande på denna marknad sedan 1994.

Dina Arbetsuppgifter

Du ansvarar för försäljningen i ditt distrikt och har eget budgetansvar med fokus på tillväxt. Tjänsten innebär att driva hela säljprocessen från att uppsöka framtida samarbetspartners där finansiering har en central funktion, du bokar och genomför säljbesök, tecknar samarbetsavtal med återförsäljare. Du vårdar och utvecklar samarbeten genom olika aktiviteter och utbildningsinsatser. Din placering är på huvudkontoret i Stockholm.

Din Profil

Du är prestigelös och drivs av att sälja genom uppsökande verksamhet. Du har dokumenterat goda säljresultat och minst 5 års säljerfarenhet med kombinerad struktur, känsla och förståelse för affären. Du är bra på att bygga personliga affärsrelationer, är resultatorienterad, skicklig i förhandlings- och presentationssituationer och har en stor kommunikativ förmåga. Du tycker om att arbeta självständigt, men är även en lagspelare som på ett naturligt sätt sprider positiv energi till din omgivning. Självklart är du affärsmässig, lösningsorienterad och skicklig på att komma till avslut i affärer. Du har en akademisk eller eftergymnasial utbildning med inriktning på ekonomi, försäljning eller motsvarande.

Erbjudande

- Marknadsmässig grundlön och säljbonus 
- Heltid 
- Tillträde enligt överenskommelse

Ansökan

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt. I denna rekrytering samarbetar vi med Swesale Rekrytering och Bemanning AB har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Daniel Norling på daniel.norling@swesale.se.

Om Företaget

Wasa Kredit är ett helägt dotterbolag till Länsförsäkringar Bank. Vi erbjuder finansieringstjänster till företag inom leasing, hyra och avbetalning samt lån, avbetalning och kortkrediter till privatpersoner. Vår affärsidé är att skapa mervärde för våra kunder och leverantörer genom att sälja finansieringstjänster samt bidra till ett starkt kunderbjudande för Länsförsäkringar. Wasa Kredit har en kreditvolym om drygt 14 miljarder kronor fördelat på ca 220 000 avtal till företag och privatpersoner. För närvarande är vi ca 240 anställda på Wasa Kredit. Vi sitter på ett trevligt kontor i Stockholm, försäljningskontor i Göteborg, Malmö, Umeå, Växjö och Örebro.

Om Oss

Swesale är ett nischat specialistvarumärke inom sälj och marknad. Företaget grundades 2005 av Dan Wikström och Robert Klatzkow, båda med mångårig bakgrund från Rekryterings-och Bemanningsbranschen. Swesale arbetar rikstäckande och genomför över 350 uppdrag årligen. Alla våra rekryterings- och konsultchefer har själva gedigen erfarenhet av att arbeta inom sälj och marknadsorganisationer. Tillsammans med vår kvalificerade rekryteringsprocess, våra nätverk och kraftfulla kanaler gör det att vi snabbt och effektivt säkerställer ett urval av marknadens bästa kandidater. www.swesale.se

Kontaktperson

Daniel Norling

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Typ

Heltid

Wasa Kredit söker erfaren företagssäljare

Företag Unknown
Ort
Kategorier
Utgår

1970-01-01

Ansök nu

Dela detta jobb