karriarguiden.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Karriarguiden.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Arbetsbeskrivning
Är du en driven redovisningsekonom som vill bli en del av Stockholms ledande ekonomikonsultbolag för ägarledda företag? Då kan du vara den vi söker!
I rollen som senior redovisningskonsult kommer du att få det kommersiella ansvaret för ett mindre antal kunder som omsätter mellan 1-10 mkr. Du ansvarar för den ekonomiska rapporteringen till egna kunder (VD/CFO) samt är ansvarig för att hjälpa mera seniora konsulter med arbete med deras kunder. Den ekonomiska rapporteringen består oftast av avstämningar, rapportering, enkel analys, bokslut och ÅR samt planering och säkerställning av revisioner. Inkomstdeklarationer (inkl. skatterevision och momsrevision), budget och prognosarbete.

Du ingår i ett team bestående av 2-4 personer med följande roller:
•  Senior Redovisningskonsult
•  Junior Redovisningskonsult
•  Ekonomiassistent

Vem är du?
Vi söker dig som har minst 3 års erfarenhet av redovisning och minst 1,5-2 års erfarenhet av ekonomiskt rapporteringsarbete. Du har goda kunskaper i Excel och erfarenhet av olika ekonomiska redovisningssystem och bokföringsprogram.

Du är en social, strukturerad och noggrann person. Det är meriterande med analytisk förmåga, i kombination med verksamhetsintresse och erfarenhet av att arbeta som konsult. Du trivs i en roll där du skapar kontakter och kommunicerar både inom och utanför företaget. Vidare är du handlingskraftig, flexibel, engagerad och har lätt för att kommunicera med andra.

Du erbjuds
Då kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en miljö där du får vara delaktig och ges möjlighet att påverka. Brain är ett företag med stort engagemang hos personalen och de får goda omdömen från deras kunder. I denna rekrytering lägger vi därför stor vikt vid dina personliga egenskaper.
Då tjänsten ska tillsättas snarast möjligt kommer urvalsprocessen att ske fortlöpande. Ansökan emotses därför snarast möjligt. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult på Jurek Rekrytering & Bemanning, Ulriikka Uittomäki, telefon: 0766 331440.

Om företaget
På Brain tar vi totalansvar för våra kunders ekonomi genom ett komplett utbud av löpande ekonomitjänster i kombination med spetskompetens inom ekonomisk styrning och kontroll. Vi arbetar nästan dagligen med lönsamhetsbedömningar, koncernredovisningar, IFRS, kassaflödesanalyser, låneansökningar, momsregler och skatteberäkningar.
Vi arbetar primärt med ägarledda tjänsteföretag. Genom bättre ekonomisk kontroll, analyser och konsultation hjälper vi våra kunder till ökad lönsamhet. Vår egenutvecklade webbportal som möjliggör för våra kunder att online få tillgång till utvald ekonomisk information och nyckeltal har på kort tid fått väldigt god respons från våra kunder. Vi är ledande inom ekonomikonsulting och vårt mål är att vi ska uppfattas som den bästa byrån att jobba på bland de bästa ekonomikonsulterna. Brain har haft en ständig tillväxt sedan starten för 10 år sedan. I nuläget har vi ca 150 kunder och drygt 30 mycket kompetenta medarbetare. Under de kommande två åren kommer vi uppskattningsvis att växa med ytterligare 10-15%. Läs mer på www.brainaccounting.se

Start:
Enligt överenskommelse

Lön:
Enligt överenskommelse

Sista ansökningsdag
Snarast

Vi söker en Redovisningskonsult till Brain Accounting, Stockholm

Företag Unknown
Ort
Kategorier
Utgår

1970-01-01

Ansök nu

Dela detta jobb