Navigation


Klicka här för att se jobb inom din yrkeskategori.

Vi expanderar och rekryterar ytterligaren en Account Manager

Jurek Rekrytering & Bemanning

Arbetsbeskrivning
Vi erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, bank & finans, Administration och HR. Som Account Manager hos oss blir Du en nyckelperson i vår verksamhet och i vår ambition att växa och utvecklas till en ännu bättre bemanningspartner. Du kommer att arbeta nära övriga säljavdelningen och nära våra rekryteringskonsulter då vi tillsammans bildar oslagbara team. Vi har kontinuerligt individuella och gemensamma tävlingar för att nå våra mål Vi vill fortsätta vår framgångsrika resa och behöver nu utöka teamet i Göteborg med en Account Manager. Vi har expanderat kraftigt sedan vi startade i Göteborg och söker nu dig som vill vara med på denna resa! Tjänsten som Account Manager innebär en bred och varierad roll med uppbyggnad och förvaltning av egen kundstock. Du kommer att sälja rekryterings – och bemanningstjänster till nya och befintlig kunder med ett stort eget ansvar över detta arbete. Du kommer att arbeta nära den övriga säljavdelningen men också nära våra rekryteringskonsulter.

Vem är du?
Vi söker dig som har ett par års framgångsrik erfarenhet av tjänsteförsäljning och trivs med att arbeta målfokuserat. Du gillar att jobba med prospekts, boka dina egna möten och gå på de möten och göra avslut. Vidare trivs du med att arbeta målfokuserat och som är duktig på att etablera goda och långsiktiga relationer. Du är även initiativrik, har en hög personlig integritet och är inte rädd för att kavla upp ärmarna och hugga i när det behövs. Vi tror också att du; • Brinner för försäljning och marknadsföring. • Har några års erfarenhet av B2B- försäljning gärna med inriktning på tjänsteförsäljning. Har du erfarenhet ifrån branschen ses detta som meriterande men är ej ett krav. • Har med fördel en eftergymnasialutbildning med det är ej ett krav Vi präglas av en företagskultur med driv, högt i tak, glada skratt och en hög ambitionsnivå. Har du viljan att lyckas kommer du att kunna gå långt inom företaget!

Du erbjuds
Du kommer att erbjudas en rolig och bred roll med stort eget ansvar och goda utvecklingsmöjligheter. Vi erbjuder naturligtvis en marknadsmässig lön samt ett riktigt bra provisionssystem! Vi intervjuar löpande så vänta inte med din ansökan. Har du några frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Kontorschef Hanna Jakobsson på ******alt ******.

Start:
Enligt ö.k

Lön:
Fast + provision

Hanna Jakobsson +******

Skriv ut

Arbetsgivare

Plats

Anställningsform

- Heltid

Adress

Biblioteksgatan 11, Stockholms län, Stockholm, 111 46 Stockholm

Kategori

Utbildningsnivå

Arbetslivserfarenhet

ID

1259345

Liknande jobb