karriarguiden.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Karriarguiden.ses integritetspolicy/användarvillkor.

\"\"

Var med och skapa framtidens äldreomsorg

 

Aleris Omsorg söker undersköterskor med placering på Joneberg Plaza.

Under hösten 2014 öppnar vi vårt nybyggda boende Joneberg Plaza i Simrishamn. Temat för boendet är ”Kultur och natur på Österlen” och vi söker dig som är undersköterska och har intresse för dessa ämnen då det kommer att genomsyra hela verksamheten. 

 

Vi erbjuder dig

Våra korta beslutsvägar ger dig stor möjlighet att påverka ditt arbete. Du är öppen för förändringar och nya förutsättningar, i en miljö där långsiktighet och kvalitet är ledord.

Hos oss står det personliga bemötandet i fokus. Våra värderingar; omtanke, engagemang, professionalism och nytänkande - är ledstjärnan i vår vardag.

 

Dina arbetsuppgifter

Att ge vård och omsorg med utgångspunkt från kundens individuella behov och önskemål som de är beskrivna i genomförandeplanen. Du kommer att planera och utföra gemensamma aktiviteter och arbetsuppgifter i boendet. Att aktivt delta och driva ett systematiskt kvalitetsarbete.

 

Din bakgrund

Vi söker dig som är utbildad undersköterska med erfarenhet från arbete inom äldreomsorg. Det är meriterande om du även har erfarenhet av att arbeta med demenssjuka och/eller har en vidareutbildning inom demensvård. Du behöver goda kunskaper i svenska språket samt datorvana då dokumentation är en viktig del av arbetet.

 

Dina egenskaper

Du trivs med att arbeta genom att uppmuntra och stödja kundernas förmåga utifrån kundens beviljade biståndsbeslut. Då vi arbetar utifrån ett salutogent synsätt har vi alltid fokus på det friska hos varje individ. Att delta aktivt i det viktiga omvårdnadsteamet och samverka med de olika professioner som finns på arbetsplatsen är ett naturligt förhållningssätt i ditt arbete. Du är även intresserad av natur och kultur då temat för boendet är ”Kultur och natur på Österlen” och dessa ämnen kommer att genomsyra verksamheten.

 

Vill du söka tjänsten?

Skicka din ansökan via vårt rekryteringssystem genom att klicka på ikonen \"skicka ansökan\".

Välkommen med din ansökan senast 2014-05-23

Besök gärna vår hemsida www.aleris.se, där du kan läsa mer om oss och våra verksamheter

Län
Skåne

Plats
Simrishamn

Sista ansökningsdatum
2014-05-23

Kontaktperson
Eva Melander
0414-819456

Märk din ansökan med HälsoJobb.se

Logga

Undersköterskor till Joneberg Plaza i Simrishamn

Företag Aleris Omsorg AB
Ort
Kategorier
Utgår

1970-01-01

Ansök nu

Dela detta jobb