karriarguiden.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Karriarguiden.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Vill du fortsätta utvecklingen i en skola för framtiden?
Svanberga skola är en F-9 skola med ca.350 elever. Vi har ett väl utvecklat elevhälsoteam där våra specialpedagoger/speciallärare, skolpsykolog, kurator, skolsköterska och rektor ingår. Våra utvecklingsområden löper över tid och fokus ligger på ledarskap, elevhälsa och systematiskt kvalitetsarbete.

Vi använder oss av det kollegiala lärandet i mötet med varandra där vi tillsammans utvecklar vårt professionella förhållningssätt. IKT är ett verktyg som syns i verksamheten.
Vi vill att ni som söker dessa tjänster ser nyttan av att arbeta tillsammans och har eleven i fokus.

Svanberga skola är belägen en mil norr om Norrtälje. Hit finns goda bussförbindelser från Norrtälje, Väddö och Hallstavik. Skolan ligger naturskönt vid sjön Erkens strand.

För mer information: http://norrtalje.se/svanberga

Arbetsuppgifter:

Som lärare ingår du i Svanbergaskolans arbetslag årskurs 7-9. I ditt arbete ingår att planera,genomföra och utvärdera ämnesundervisningen med ansvar för dina ämnen. Vi söker dig som är behörig lärare i engelska, so-ämnen, svenska, svenska som andra språk. Mentorsansvar.

Kvalifikationer:

Lärarlegitimation

Övrigt:

Att jobba i Norrtälje kommun är att göra skillnad - för barn såväl som vuxna eller särskilt utsatta i samhället. Vi är professionella, aktiva och har medborgarfokus! Här har vi nära till stor social gemenskap och det är enkelt att skapa goda relationer med såväl arbetskamrater som externa kontakter. Tillsammans skapar vi en utvecklande arbetsmiljö där medarbetarna får möjlighet till avancemang och utveckling. Vi har samlat kommunens attraktiva utbud av personalförmåner i medarbetarportalen Fördel Norrtälje.

Välkommen till oss!

Norrtälje kommun är hjärtat i Roslagen. Här hittar du en idyllisk stadskärna, öppet landskap och en fantastisk skärgård. I Norrtälje finns 13 218 öar, 58 000 invånare och på sommaren blir vi dubbelt så många. Norrtälje ligger bara en timme från Stockholm City och det är nära till både Uppsala och Arlanda. Möjligheter, tillväxt och framtidstro hittar du hos oss.

Läs gärna mer om oss på www.norrtalje.se.

Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid. 100%
Tillträde: Enligt överenskommelse
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2015-12-13

Arbetsgivarens referensnummer: A519523

 

logga

Två engagerade lärare till Svanberga skola

Ort
Kategorier
Utgår

1970-01-01

Ansök nu

Dela detta jobb