karriarguiden.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Karriarguiden.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Vi söker en trainee som kan växa in i vårt härliga team på Centric!

Placeringsort: Sundbyberg

Brinner du för att göra affärer? Motiveras du av att arbeta med människor och att skapa och utveckla relationer? Vill du bli Stockholms vassaste säljare och på sikt bli ansvarig för en konsultgrupp med fullt personalansvar?

Programmet bygger på att lära känna och förstå vår företagskultur och affärsprocess, våra mål och visioner. Du kommer att tillsammans med en mentor gå in i bolaget med mål att bli en del av våra vassaste säljare och konsultchefer. Vi söker dig som vill jobba med helheten och inte bara en länk i en kedja. Efter en period med din mentor så kommer du själv att bygga upp en egen kundstock där du har ansvar för försäljningsprocessen från ax till limpa. Traineerollen är ett exemplariskt sätt att få inblick i hur hela organisationen fungerar och lära känna alla nyckelroller innan du själv tar klivet ut hos våra kunder och skapar goda resultat.

Traineeprogrammet sträcker sig över en period på sex månader. Därefter får du anställning som säljande konsultchef hos oss.

Vad traineeperioden innebär:

  • Personlig handledning genom hela din traineeperiod.
  • Att lära känna vår verksamhet från grunden och därmed få en övergripande förståelse för vår affärsprocess, företagskultur och framgångshistoria.
  • Att, baserat på en individuell utvecklingsplan och hårt arbete, hitta en spännande framtid inom Centric.
  • Jobba mycket med mötesbokning och nykundsbearbetning
  • På sikt ansvara för egna kunder och på ytterligare sikt ansvara för en konsultgrupp med fullt personalansvar

Din profil

För den här rollen är personligheten A och O. Vi söker dig med rätt driv, ett stort intresse för att lära dig nya saker och har skinn på näsan.

Vi ser gärna att du är nyutexaminerad från universitet/högskola eller YH-utbildning inom ekonomi/försäljning/IT eller har arbetat ett par år med försäljning.. Det är ett stort plus om du har goda IT-kunskaper och ett genuint intresse för branschen.

På Centric arbetar vi teambaserat och beslutsvägarna är korta så vi ser gärna att du är en ödmjuk och resultatinriktad lagspelare som gillar utmaningar och har mycket energi. Som person är du professionell men samtidigt personlig.

Känner du att det är dags för denna typ av utmaning? Kontakta oss redan idag!

Vi kan erbjuda

Vi erbjuder dig tillgång till kontinuerlig kompetensutveckling tillsammans med ett roligt gäng med mycket värme och humor. Vi sitter i ljusa och trevliga lokaler i expansiva Sundbyberg, med goda kommunikationsmöjligheter via tvärbana, tunnelbana och pendeltåg på gångavstånd.

Har du några frågor kring tjänsten? Kontakta Sara Johansen på tfn: 0734-159356.

För att söka tjänsten, klicka på \"ansök nu\".

Vi har tyvärr inte möjlighet att hantera ansökningar som inkommer via vanlig post eller e-post. 

Centric Professionals är ett IT-bemanningsföretag med över 240 konsulter anställda i Stockholm, Göteborg och Malmö. I Europa har Centric mer än 5000 anställda. Vi specialiserar oss på bemanning, rekrytering och förmedling av tjänster inom IT, ekonomi och administration.
Som konsult hos oss har du möjlighet att ständigt bygga vidare på din karriär; plugga till certifikat som är giltiga över hela världen, skaffa dig erfarenheter genom intressanta kunduppdrag och arbeta med utmanande projekt. Vi är självklart ett auktoriserat bemanningsföretag och följer givetvis gällande kollektivavtal tecknat mellan Almega bemanningsföretagen och Unionen.


OBS! Du vet väl att du kostnadsfritt kan ladda ner tusentals e-böcker när du registrerat dig som sökande på vår hemsida. Där finns böcker inom allt från t ex IT, ekonomi, personlig utveckling, karriärstips till hur man skriver ett bra CV.

Centric - connect.engage.succeed.

Märk din ansökan med Saljjobb.se

Logga

Trainee inom Sälj och Management

Ort
Kategorier
Utgår

1970-01-01

Ansök nu

Dela detta jobb