karriarguiden.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Karriarguiden.ses integritetspolicy/användarvillkor.

\"\"

Om företaget

DISAB Vaccum Technology AB utvecklar, tillverkar och säljer mobila och stationära vakuumaggregat för städning, transport och återvinning av torra och våta material. Produkterna används inom många branscher där dessa tillämpningar är en ständig utmaning. Företaget är branschledande i Europa och har en stark position i Mellanöstern

Arbetsuppgifter

Som Teknikchef kommer du ha en mycket central roll i företaget, och ansvarar både operativt och strategiskt för teknikavdelningen. Utveckling av såväl gamla som nya produkter samt standardisering konstruktionsmässigt för att möta marknadens nutida och framtid behov är en stor del av teknikavdelningens uppdrag. Ditt team bestå av fem medarbetare som du är personalansvarig för. I din roll är du produktansvarig, vilket innefattar arbete med CE, ADR, ATEX och tryckkärlsdirektiv samt regelverk kring fordon, chassigodkännande och miljöaspekten. Tjänsten innebär ett tätt samarbete med säljorganisationen vilket inkluderar sambesök tillsammans med säljarna vid specialprojekt. Varje bilbygge är ett projekt, innefattande resurs- och tidstyrning tillsammans med produktionschefen. Du är budgetansvarig för din avdelning och behöver en affärsmässig förståelse för hur konstruktionerna kan påverka ekonomin i produktion och därmed slutkund.

Tjänsten är placerad på vårt kontor i Eslöv. Du kommer att rapportera direkt till VD och vara medlem i ledningsgruppen och sammankallande för produktrådet.

Din profil

Vi söker dig som vill leda, driva och utveckla vår teknikavdelning, och som har tidigare erfarenhet som teknisk chef eller jobbat som projektledare i större projekt inom den tyngre industrin i minst 5 år. Vi ser att du är en person med bred teknisk kunskap och en ingenjörsexamen helst inom maskinteknik. Du är framgångsrik i ett klimat där det är högt tempo, samt brinner för teknik och att nå mål. Du är en lösningsorienterad, strukturerad och jordnära person som trivs i en platt organisation där rak kommunikation och ansvarstagande är en hörnsten i verksamheten. Vidare är du ödmjuk, prestigelös, initiativrik och långsiktig. Du fungerar mycket väl i en koordinerad roll där du på effektivaste sätt utnyttjar resurserna som står dig till buds och utgår ifrån ditt affärssinne i vidareutvecklandet av verksamheten. Du är trygg i din roll som ledare, och därmed är coachande och relationsskapande, samt tycker om att skapa ordning och långsiktig stabilitet i ditt team.

Tjänsten innebär ca 20-30 resdagar/år. Du behärskar svenska och engelska i skrift och tal. Har du dessutom Tyska, Ryska och eller Franska är detta meriterande.  

Teknikchef

Ort
Kategorier
Utgår

1970-01-01

Ansök nu

Dela detta jobb