Navigation


Klicka här för att se jobb inom din yrkeskategori.

Studie- och yrkesvägledare

OBS: ANSÖKNINGSTIDEN HAR PASSERAT!

Visa aktuella jobb i denna kategori.

Arbetsgivare Göteborgs stad, Vuxenutbildningsförvaltningen

Webbplats http://www.goteborg.se/vux

Vuxenutbildningsnämnden har som beställarnämnd och myndighet ansvar för all utbildning inom komvux, sfi och särvux och vänder sig till alla vuxna göteborgare. Utbildningen, som till största delen upphandlas, utförs av ett antal olika utbildningsanordnare. Vuxenutbildningsförvaltningen arbetar bland annat med studievägledning, rekrytering, information, marknadskommunikation, antagning, upphandling och utvärdering.
ARBETSUPPGIFTER
Vuxenutbildningsförvaltningens verksamheten är uppdelad i tre huvudprocesser; rekryterings- väglednings- och utbildningsprocessen.


Du kommer till största delen att arbeta i studievägledningsprocessen där ca 30 personer arbetar i ett team bestående av vägledare, pedagoger, kuratorer och studieinformatörer. Processen ansvarar för att sökande till sfi-, särvux- och komvuxstudier bland annat erbjuds studievägledning, information, kartläggning och nivåbedömning.


I din roll som studie- och yrkesvägledare kommer du i huvudsak att arbeta med studievägledning och information, utformning av individuella studieplaner, planering för slutbetyg, antagningsarbete samt medverkan vid externa informationsmöten och mässor. Den största delen av din arbetstid kommer du att arbeta på Studievägledning på Rosenlundsgatan 8, där du möter sökande direkt. Du kommer dessutom att möte sökande via vår mailbrevlåda samt via telefon.


KVALIFIKATIONER
Vi söker Dig som har en studie- och yrkesvägledare - examen, uttalat goda kunskaper i samtalsmetodik samt goda IT-kunskaper. Vi ser gärna att Du har erfarenhet av arbete från vuxenutbildning.
Som person vill vi att Du; är serviceinriktad, är en synnerligen god lagspelare, har förmåga att reflektera omkring ditt egna beteende, kan identifiera behov hos de sökande och se möjligheter i mötet, samt har förmåga att ställa om till nya förutsättningar.

Varaktighet/Arbetstid

Heltid.
Dagtid.
Tidsbegränsad anställning, tillträde: ******Snarast enligt överenskommelse., upphör: ******Viss möjlighet till förlängning finns.

Lön

Månadslön

Ansökan

Sista ansökningsdag: ******


Vi strävar efter mångfald i personalgruppen och arbetar för en jämn könsfördelning.Vi har få män bland yrkesvägledarna och ser därför gärna män som sökande till tjänsten.


Vi vill att du anväder vårt e-rekryteringssytem för att få en effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan.

Ange referens: A216636

Vi tar inte emot ansökan via e-post.

Ansök via extern webbplats

Kontaktpersoner

Gunnel Alexandersson, ******
Fackliga kontaktpersoner

Malin Odelsson, SACO, ******
Karin Isaksson, TCO, ******Arbetsgivare

Göteborgs stad, Vuxenutbildningsförvaltningen


Alla jobb hos denna arbetsgivare

Postadress

Göteborgs stad, Vuxenutbildningsförvaltningen

. .


Telefon och internetHemsida (öppnas i nytt fönster)
Skriv ut

Arbetsgivare

Annonsen kommer från Platsbanken AMV

Plats

Anställningsform

- Heltid

ID

799640

Kategori

Utbildningsnivå

Universitet/Högskola

Liknande jobb