Navigation


Klicka här för att se jobb inom din yrkeskategori.

Streamserve Utvecklare

Vi söker nu en Utvecklare StreamServe

Du ska ha flerårig erfarenhet av utveckling och förvaltning av system som bygger på StreamServe. Du bör även ha god kunskap inom XML och Linux. Det är meriterande om du har kompetens inom Java och Oracle.

För att passa för tjänsten ska du ha god samarbetsförmåga, lätt för att kommunicera och arbeta i team. Du är prestigelös och kan dela med dig av dina kunskaper. Vidare tror vi att du kan prioritera, ta ansvar och att du är noggrann. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Arbetstid/varaktighet
: Tillsvidareanställning

Som konsult hos PEAK-IT blir du anställd av oss, men arbetar i heltidsprojekt på plats ute hos en av våra kunder.

Vill du utvecklas och ha ett spännande jobb inom IT?
Skicka i så fall in din ansökan till oss direkt!


Skriv i din ansökan till vilken/vilka tjänster du söker så underlättar du vår urvalsprocess. Tack!

Frågor?
Kontakta Babak Sahraee på telefon: ******.

PEAK-IT är ett IT-konsultföretag med över 100 konsulter anställda i Stockholm, Göteborg och Malmö. Vår personal specialiserar sig på drift och support av IT-infrastruktur, mjukvaruutveckling, konsulting och projektledning.

Som konsult hos oss har du möjlighet att ständigt bygga vidare på din karriär; plugga till certifikat som är giltiga över hela världen, skaffa dig erfarenheter genom intressanta kunduppdrag och arbeta med utmanande projekt.

PEAK-IT är ett ekonomiskt oberoende, privatägt företag. Vi följer gällande kollektivavtal från Unionen och är självklart ett auktoriserat bemanningsföretag.

Skriv ut

Arbetsgivare

Centric
Om oss Vi specialiserar oss på rekrytering och bemanning inom IT, ekonomi och administration. Vi erbjuder... Mer om Centric

Plats

Anställningsform

- Heltid

ID

145489

Utbildningsnivå

Arbetslivserfarenhet

Liknande jobb