karriarguiden.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Karriarguiden.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Specialistläkare/överläkare kirurgi med proktologisk profil

Företag Ersta diakoni
Ort
Kategorier
Utgår

1970-01-01

Ansök nu

Specialistläkare/överläkare kirurgi med proktologisk profil

Ersta diakoni är en ideell förening som bedriver sjukvård, socialt arbete, utbildning och forskning professionellt och non-profit.

Ersta sjukhus erbjuder somatisk vård där patienter kommer från vårdgivare över hela länet - och under vårdgarantin även från andra närliggande län. Vi har en av Sveriges modernaste operationsavdelning med 4 operationssalar. Arbetsplatsen är belägen på söders höjder med en fantastisk utsikt över Stockholms inlopp!

Vid kirurgkliniken på Ersta sjukhus genomförs årligen ca 4 000 operationer inom områdena övre- och nedre GI kirurgi. Våra fokusområden är framför allt kolorektal cancer och IBD kirurgi, avancerad prokotologi, bariatrisk kirurgi samt gall- och bråckkirurgi. Vi är dessutom regionalt centrum för reflux- och achalasikirurgi.

Patientnära klinisk forskning är en självklarhet i all vår verksamhet. Med stora volymer av patienter som genomgår kirurgisk behandling i kombination med eget forskningslaboratorium samt nationella och internationella samarbetspartners, har vi goda möjligheter till att genomföra kliniska studier.

Arbetsuppgifter

Inom proktologiområdet har vi sedan flera år tillbaka pågående forskning och kliniskt utvecklingsarbete. Vi behöver nu rekrytera inför framtiden för att säkerställa utvecklingen inom området.

Verksamheten innefattar: bland annat ”state of the art” mottagningsverksamhet med TRUL och sigmoideoskopi, transanal kirurgi och TEM, nya endoskopiska tekniker (ESD, EMD), rekonstruktiv fistelkirurgi, prolapskirurgi (öppen och laparoskopisk), modern hemorrojdkirurgi (THD).

Nu söker vi dig som vill vara med och utveckla vår proktologiska verksamhet vidare. Tjänsten innefattar såväl mottagningsverksamhet som operation. Jourtjänstgöring kan diskuteras men är inget krav.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är specialistläkare/överläkare kirurgi med kolorektalkirurgisk inriktning.
Erfarenhet av forskning är meriterande.

Till dina personliga egenskaper hör god samarbetsförmåga, initiativförmåga samt att du är utvecklingsinriktad.

Att vara en del av Ersta diakoni innebär att helhetssynen på människan är central. Som medarbetare är du bärare av Ersta diakonis värderingar i dagens alla möten. Våra värdeord är Professionalism, Tillit och Hopp.
Du kan läsa mer om värdegrunden på vår hemsida: www.erstadiakoni.se/synsatt/vardegrund

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.
Antal platser: 1

Upplysningar

Stefan Carlens
Verksamhetschef Kirurgkliniken
08-714 6284

Erik Syk
Sektionsansvarig kolorektal kirurgi
08-714 6490

Fackliga representanter:

Joakim Crafoord
Överläkare
08-714 6746

Ansökan

Arbetsgivarens referensnummer: A435450
Sista ansökningsdatum: 2015-01-25

Övrigt

Inför rekryteringsarbetet har Ersta diakoni tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Dela detta jobb

logo
Specialistläkare/överläkare kirurgi med proktologisk profil

Ersta diakoni