karriarguiden.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Karriarguiden.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Skadechef

Ort
Kategorier
Utgår

1970-01-01

Ansök nu

Skadechef

Länsförsäkringar Skåne är en bank och ett försäkringsbolag. Vi ökar tryggheten för över 400 000 kunder och allt fler upptäcker fördelarna med att samla sin ekonomi och sina försäkringar hos oss. Vi är lite annorlunda, vi ägs nämligen av våra kunder. Varje gång vi har kontakt med en kund pratar vi också med en av våra ägare. Det ställer lite högre krav än vanligt men det är också en av anledningarna till att det är kul att jobba hos oss.

Ditt uppdrag

Ditt huvuduppdrag är att förflytta organisationen in i framtiden med de utmaningar som exempelvis digitaliseringen medför. Därför söker vi dig som är förändringsledare, som gillar att organisera, driva och ständigt utveckla din verksamhet och leda den framåt.

I rollen som skadechef inspirerar, leder och coachar du ett antal skadegruppchefer som tillsammans med dig genomför resan in i framtiden. Du sätter mål för avdelningen och ansvarar för att dessa bryts ner på avdelningens olika grupper. Rollen omfattar budget- och resultatansvar. 
Du utvecklar fungerande arbetsprocesser och rutiner samt får hela skadeorganisationen att arbeta mot tydliga gemensamma mål.

Skadeorganisationen består av 110 medarbetare som finns placerade i Helsingborg och Malmö. Tjänsten är placerad i Malmö och du rapporterar till affärsområdeschefen för Försäkring Sak.

Din bakgrund och erfarenhet

Vi ser att du har akademisk examen eller annan relevant utbildning. Du har flerårig erfarenhet som ledare och har stort genuint intresse av att utveckla organisationer och människor, samt om du har erfarenhet av att vara ledare för andra ledare är det meriterande, liksom din försäkringsbakgrund.

Dina personliga egenskaper


Du är affärsmässig, har stort eget driv och är kreativ i utvecklings/ förändringsarbetet. Du är en god lyssnare, relationsskapare och har ett stort hjärta och engagemang som smittar av sig och skapar energi för dina medarbetare och de du samarbetar med.

För att lyckas i ledarskapet eftersträvar vi ledare som är intresserad av att coacha/utveckla människor och bygga team för framgångsrikt samarbete. Ledare som har förmåga att kommunicera och förmedla budskap samt har ett beslutsfattande som präglas av mod och tydlighet. Ödmjukhet, prestigelöshet och förmåga att reflektera är andra viktiga egenskaper för att själv utvecklas som ledare.

Kontaktinformation

Har du frågor eller funderingar kring tjänsten är du välkommen att kontakta Affärsområdeschef Stefan Fredriksson på telefon 042-633 80 46 eller mobil 076-773 80 46.

Facklig kontaktperson för FTF är Alexandra Spiropoulos, telefon 040-633 80 53.

Ansökan

Vi vill ha din ansökan med CV senast den 31 augusti 2016

Dela detta jobb

Skadechef

Länsförsäkringar Skåne