karriarguiden.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Karriarguiden.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Sjuksköterskesamordnare även verksam i kliniskt arbete som brinner för att utveckla gruppdynamik sökes till Attendo Hemsjukvård Helsingborg

Vi söker en sjuksköterska som är en skicklig administratör och van vid att arbeta med personalgrupp bestående av sjuksköterskor och HSL-undersköterskor. I uppdraget ingår att vara uppdaterad i den kliniska dagliga verksamheten.

I rollen som samordnare ingår det att tillsammans med verksamhetschef fördela resurser i organisationen. 
Syfte och mål som samordnare är att få sjuksköterskor att växa i grupp samt individuellt utifrån kompetens och förutsättningar.

Som sjuksköterska är de grundläggande uppgifterna att bedöma, besluta och sätta mål utifrån individens behov. Vidare arbetar sjuksköterskan med att planera, utföra och delegera, leda och dokumentera insatser. I uppgiften ingår även att handleda, informera och utbilda annan personal samt att arbeta för att effektivisera och utveckla verksamheten. 

Kvalifikationer: 
Du är legitimerade sjuksköterska och
 en handlingskraftig person med god intern och extern samarbetsförmåga. Du är målinriktad och klarar av att arbeta utifrån tidsgränser såväl i kortsiktiga som långsiktiga uppdrag. Du har god systemkompetens, en förmåga att se hur delarna passar in i och stödjer helheten och tar ansvar för detta. Du har god analytisk förmåga och du är bra på att uttrycka dig i tal och skrift samt har en mycket god datorvana. Vi har kommit en bra bit på vägen i en omorganisation där vi bygger upp en ny grund för vår sjuksköterskeverksamhet och ser därför gärna att du som söker gillar utmaningar och utvecklingsmöjligheter. Som sjuksköterska i Attendo så har du stor möjlighet att påverka och utveckla din arbetssituation i nära sammarbete med kollegor och verksamhetschef. 

Vi söker dig med erfarenhet från hemsjukvård, vi ser gärna att du också har erfarenhet av administration samt personalfrågor. 
Körkort för manuell växellåda är ett krav.
Mycket goda kunskaper i Svenska gällande såväl tal som skrift är ett krav.
Mycket god datorvana är ett krav.

Vi tillhandahåller arbetskläder. 
Sista ansökningsdag är den 31/3-2015. Rekryteringen kan komma att avslutas innan sista ansökningsdatum.
Attendo kontrollerar alltid belastningsregister innan anställningen. 
Attendo tillämpar alltid 6 månaders provanställning.

Kontakt

Björn höjing 
Verksamhetschef
0723-940168 

Sjuksköterska med administrativa uppgifter dagtid sökes till Hemsjukvården

Företag Unknown
Ort
Kategorier
Utgår

1970-01-01

Ansök nu

Dela detta jobb