karriarguiden.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Karriarguiden.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Välkommen till Nacka kommunala skolor där vi vågar göra!
Vi är en av de främsta skolkommunerna som når goda resultat tack vare våra fantastiska medarbetare som vågar arbeta på nya sätt. Genom ny och beprövad pedagogik bejakar vi kreativitet för att stimulera barns och ungdomars lärande. Vi använder moderna tekniska hjälpmedel och fokuserar på att utveckla pedagogiken och metodiken för att använda tekniken på rätt sätt.

Hos oss får du utvecklas och har möjlighet till kompetensutbyte med våra 2600 andra medarbetare inom förskola och skola. Våra skolor och förskolor ligger med närhet till naturen men samtidigt inom pendlingsavstånd från Stockholm

OM SKOLAN

Sickla skola består av grundskola åk F-6 och särskola åk 1-6. Skolan ligger i centrala Sickla med utmärkta kommunikationer till resten av Nacka och enbart några minuters resa från Slussen. För mer information, se www.sickla.nacka.se  . 

Våra elever får utveckla sitt lärande och sina förmågor för att växa till självständiga individer som vågar ta för sig och tro på sig själva. Det är viktigt för oss att varje elev får den utmaning och den studiero som krävs för att utvecklas så långt som möjligt. Att hitta nya vägar till lärande är viktigt och vi arbetar ständigt med att utmana och utveckla vår verksamhet. Våra elever är vana användare av digitala lärverktyg. 

 KVALIFIKATIONER Vi söker en engagerad, erfaren och kreativ fritidspedagog till fritidshemmet i åk 1-2. Vi erbjuder dig ett intressant och utvecklande jobb i en trivsam och välfungerande skola. Du arbetar tillsammans med en klasslärare under skoldagen och med dina fritidskollegor på eftermiddagarna.  

Du är utbildad fritidspedagog, trygg i dig själv, utåtriktad, strukturerad och drivande. Du tar egna initiativ och är öppen för nya idéer. Du är intresserad av pedagogisk utveckling och ser vinsten med samarbete och kollegialt utbyte. Du är självklart positiv och möter elever, föräldrar och personal med kompetens och värme.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

ANSTÄLLNINGSFORM: 1 st tillsvidaretjänst. OMFATTNING: Tjänsten är på 100 %.
START:  Snarast eller senast ht-15
KONTAKTPERSONER: Åsa Portelius, rektor, tel. 08-718 98 57

Välkommen med din ansökan! Intervjuer sker löpande.

SICKLA SKOLA söker Fritidspedagog

Företag Nacka Kommun
Ort
Kategorier
Utgår

1970-01-01

Ansök nu

Dela detta jobb