karriarguiden.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Karriarguiden.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Om verksamheten
Life Event är ett nytänkande eventföretag med verksamhet både i Sverige och utomlands och nu senast med en nominering i Årets Byrå. Vi jobbar dagligen med att inspirera företag samt hjälpa våra kunder med att bygga relationer och nå sina mål externt och internt. Vi befinner oss i en expansiv fas med hög tillväxt och behöver utöka vår organisation med en senior projektledare med kundansvar.

Vi ställer höga krav på våra anställda, detta för att vi själva alltid ger 100 %. Vi ser att du har lätt för att arbeta i team och att du trivs med frihet under ansvar. Du älskar att jobba i ett högt tempo och kan hålla många bollar i luften med bra kontroll.

Arbetsbeskrivning
Som senior produktionsledare hos oss kommer du att vara projektledarens högra hand i större event, kickoffer, chefsmöten, incentiveresor, jubileum etc. Detta i nära samarbete med vårt interna team bestående av creative director, content & communication manager samt uppbearbetade leverantörer. Du kommer att arbeta med hela världen som utgångspunkt då många av våra event äger rum utomlands.

Ordning och reda är ditt signum, du ser möjligheter och lösningar på alla de praktiska utmaningar som omger ett stort eventprojekt. Noggrannhet, känsla för kvalitet och detaljer är avgörande för att allt skall sitta till 100 % när det är dags för direktsändning. Du planerar, bokar, förhandlar och kvalitetssäkrar massor med leverantörer varje dag med målsättning att varje gång leverera det bästa eventet.

Du har erfarenhet av att jobba i projekt sedan tidigare. Erfarenhetsmässigt har du suttit i en koordinerande roll tidigare och du är van att ha massor med bollar i luften. Du kommer ansvara för produktionsledning i komplexa projekt som sträcker sig över lång tid och innefattar många externa leverantörer.

Vem är du?
•  Minst 4 års erfarenhet av event, varav minst 3 år på byrå
•  Har erfarenhet av inköp och pitchförfaranden, men givetvis också av genomföranden i Sverige och utomlands.
•  Relevant akademisk utbildning eller motsvarande kunskaper
•  Talar och skriver svenska och engelska flytande
•  Bra kunskaper av alla program i officepaketet (framförallt excel och powerpoint)
•  Stort kontaktnät av blivande kunder samt leverantörer är meriterande.
•  B-körkort är ett krav

Vi söker dig som är driven, engagerad, positiv, prestigelös och ansvarstagande. Du är strukturerad och har ett operativt tänk och är skicklig på att både se helheten men också detaljerna. Att du alltid har rätt inställning och är affärsfokuserad är viktigast av allt.

Du erbjuds
En utvecklande miljö där vi uppskattar dig som tar initiativ och ser lösningarna istället för problem.

En rolig och spännande arbetsmiljö i ljusa och nyrenoverade lokaler mitt i city.

Sista ansökningsdag
Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Sista ansökningsdag är 25:e maj 2016 men eftersom urvalet sker löpande ber vi dig ansöka så snart som möjligt. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post.

För denna rekryteringsprocess ansvarar Jurek Rekrytering & Bemanning. Vid frågor kring tjänsten eller rekryteringsprocessen hänvisas till rekryteringskonsult Caroline Persson på telefon 0766-331446.

Senior produktionsledare till Life Event

Företag Unknown
Ort
Kategorier
Utgår

1970-01-01

Ansök nu

Dela detta jobb