karriarguiden.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Karriarguiden.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Vi söker en driven och passionerad Säljchef Inne

Som Säljchef Inne kommer du vara ansvarig för drift och skötsel av din avdelning samt fördelning av arbetet utifrån behov. Säljchefen lever och förmedlar våra värderingar, policys, riktlinjer och vår vision. I dina arbetsuppgifter kommer det även ingå att ansvara för avdelningens budget som försäljning och bruttovinst. Du ingår i varuhusets ledningsgrupp och rapporterar direkt till varuhuschefen.

Som Säljchef Inne kommer du även att planera och strukturera sortimentet samt ansvara för att kampanjprodukter är väl kommunicerade och synliga för kunderna. Tjänsten innebär att för VVS, inredning, verktyg och kassa leda och fördela arbetet enligt gällande rutiner och regler. Genom ett gott ledarskap säkerställer Säljchefen att vårt koncept efterlevs samt verkar för ökad försäljning och nöjdare kunder. Du kommer även att vara kontaktperson till företagets leverantörer och samarbetspartners gällande fastighet och säkerhet.

Du kommer aktivt att leda och utveckla dina direktrapporterande medarbetare för att maximera varuhusets resultat vilket medför ett personalansvar med löne- och utvecklingssamtal, rekrytering, introduktion och vidareutveckling.

Personliga egenskaper
Du har en fördjupad kunskap inom byggbranschen, förståelse för entreprenörernas behov samt god produktkunskap. Att du har kunskap inom förändringsledning väger tungt. Vi ser gärna att du har dokumenterad erfarenhet från ökad försäljning och lönsamhet. Du bör ha goda ekonomikunskaper inom till exempel budgetering, offerthantering och nyckeltal.

För att lyckas i tjänsten bör du vara en person med stort driv som har förmågan att ta och förankra initiativ. Du är lyhörd och förändringsbenägen och har förmågan att leda andra till att bli mer självgående och högpresterande.

Självklart värdesätter vi de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Ansökan
Vi intervjuar löpande så du är välkommen med din ansökan snarast innehållande CV och personligt brev. Har du frågor om tjänsten, kontakta varuhuschefen.

Vi tillämpar personlighetstest och bakgrundskontroller som urvalskriterier i samtliga rekryteringar.

Utvecklas med oss!

Sök jobbet
Ansök senast:
2016-02-22

Viktiga uppgifter:
Annonsör:
K-rauta Järfälla

Ref.nr: 2920604682
Tjänstens omfattning: 100%
Tillsvidareanställning
Antal jobb: 1

Kontaktinfo:
Mattias Fredenstedt
Varuhuschef
(+46) 070-4556941

Säljchef Inne - K-rauta Järfälla

Företag Unknown
Ort
Kategorier
Utgår

1970-01-01

Ansök nu

Dela detta jobb