karriarguiden.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Karriarguiden.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Med ambition om fortsatt tillväxt utökar Nevotex organisationen med ännu en resande säljare. Vi erbjuder ett spännande och kul säljarjobb för dig som gillar affärer och som har intresse av inrednings- och möbelbranschen.

Som Säljare får du en viktig roll i företagets försäljningsarbete. Du rapporterar till försäljningschef och ingår i ett härligt säljteam med trevliga kollegor.

Efter produkt- och materialutbildning blir ditt uppdrag i huvudsak att besöka och bearbeta möbeltapetserare och andra inom branschen intressanta företag och förse dem med våra förstklassiga produkter.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är försäljning av Nevotex kompletta produktsortiment och att utveckla samarbete med befintliga kunder.

Några års erfarenheter av försäljning, branschunskap och intresse för möbelbranschen är framgångsfaktorer. Har du allt detta är det förstås meriterande och ger dig helt rätt förutsättningar att bli framgångsrik i jobbet.

Som person är du kommunikativ och relationsorienterad och kan på ett förtroendefullt och professionellt sätt representera Nevotex och etablera långsiktiga affärsrelationer. Vi vill också att du har \"näsa\" för affärsmöjligheter och att du drivs av tydliga försäljningsmål.

Placeringsort kan diskuteras då du ska tillbringa största delen av tiden där du trivs allra bäst, dvs hos våra kunder i Sverige. Nevotex har sitt huvudkontor i Nässjö.

Anställningsvillkor: Heltid, tillsvidare. Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan senast 2015.09.30 via www.codeq.se.

I denna rekrytering samarbetar företaget med Codeq AB. Information om företaget och tjänsten lämnas av Christer Johansson, 0393 – 77 99 95, eller Maria Claesson, 036 - 35 48 40.

Säljare till möbelbranschen för Nevotex

Företag Unknown
Ort
Kategorier
Utgår

1970-01-01

Ansök nu

Dela detta jobb