karriarguiden.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Karriarguiden.ses integritetspolicy/användarvillkor.

About the company

AkzoNobel är ett världsledande färgföretag och en ledande producent av specialkemikalier, bygglim och limsystem. Vi har ledande marknadspositioner och starka varumärken i länder över hela världen. Vi arbetar inom flera viktiga marknadssegment – från bygg- och infrastruktur till transport, industri- samt konsumtionsvaror. Vi är också ledande inom hållbar utveckling och rankas som nummer ett på Dow Jones Sustainability Index. Rent praktiskt innebär det att våra hållbara lösningar dagligen präglar ditt, din familjs och dina vänners liv. Våra produkter gör det möjligt för er att göra det ni behöver.

Responsibility

Om företaget                       
AkzoNobel Decorative Coatings med varumärkena Nordsjö, Sadolin, Cuprinol och Hammerite utvecklar, tillverkar, distribuerar och säljer sina färg, lack och spackelprodukter till yrkesmålare och konsumenter. Vi är drygt 300 medarbetare vid vår anläggning i Sege/Malmö och ytterligare ca 200 i våra Nordsjö Idé & Design-butiker och regionkontor runt om i landet.
 
Om tjänsten
Vi söker nu en driven säljare som ska arbeta mot våra kunder i Västra Götaland. Primärt säljer vi Nordsjö färg gentemot en rad olika målerier och återförsäljare. Som säljare hos oss kommer du att ansvara för hela säljprocessen samt självständigt arbeta mot uppsatta mål. Stort fokus kommer att ligga på en aktiv nykundsbearbetning.
 
Huvudsakliga arbetsuppgifter
- Regelbundet besöka våra målerier och återförsäljare
- Vårda kundrelationer och aktivt stärka vår ställning på marknaden
- Tekniskt stödja målerier och återförsäljare
- Förhandla om priser och avtal

Job requirements / Candidate profile

Kravprofil                                                   
För att vara framgångsrik i denna roll krävs att du är driven och självständig med en stark vilja att lyckas.
 
Du som söker denna befattning har gymnasieutbildning samt tidigare erfarenhet av försäljning. Det är meriterande om du har erfarenhet inom vår bransch, men det är inget krav.
 
Som person är du noggrann, relationsskapande och sätter alltid kundens behov i centrum. Flexibilitet och god samarbetsförmåga är viktiga egenskaper för att lyckas i rollen. Vi förutsätter att du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift, samt att du har vana av att arbeta i Officepaketet.
 
Ytterligare information:
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med flexibel placering inom Västra Götaland. Urval kommer ske löpande, men din ansökan vill vi ha senast 2015-09-18.
 
För mer information om tjänsten, vänligen kontakta Försäljningschef Jörgen Ohlsson,
070 827 26 03.
För information om rekryteringsprocessen, vänligen kontakta Talent Resourcing Partner Patrik Hassel 070 957 76 46.
 
Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanbeder vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.
 
Facklig kontakt:
Petra Rapp, Unionen +46 40 35 56 37
Alexandra Lindell, Akademikerförbundet +46 708 35 18 20
Boris Parezanovic, Ledarna +46 708 35 52 55
 
Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringsverktyg. Om du behöver hjälp, vänligen kontakta HR Servicecenter på telefonnummer: 031-724 21 99.
 
“Som ett led i vårt arbete för en drogfri arbetsmiljö drogtestar vi alla nyanställda”

Säljare till AkzoNobel - Distrikt Västra Götaland

Företag Unknown
Ort
Kategorier
Utgår

1970-01-01

Ansök nu

Dela detta jobb