karriarguiden.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Karriarguiden.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Seco Tools erbjuder det bästa av två världar: det mindre företagets fördelar i kombination med den större koncernens möjligheter. Seco satsar stora resurser på utveckling av nya produkter. Vi har spetskompetens inom materialvetenskap och processteknik rörande hårdmetall vilket tillsammans med ett genuint applikationskunnande möjliggör utveckling och tillverkning av världsledande skärmaterial. Hos oss arbetar du med den senaste tekniken inom området.

Seco Nordic är vår försäljningsavdelning för den nordiska marknaden. Vi söker nu en säljare till Region syd, området Skåne/Småland/Halland för att i huvudsak marknadsföra och saluföra Seco Tools produkter till den svenska industrin. Det är ett självständigt arbete och du utgår från hemmet, där du även har ditt kontor, och i snitt är du ute hos kund fyra dagar i veckan och på kontoret en dag.

Arbetsuppgifter
Som säljare hos oss ansvarar du för ett antal kundkonton, som drivs och utvecklas tillsammans med kollegor och ledning. Du lägger och ansvarar för budgeten och driver affären genom att marknadsföra Seco Tools fulla sortiment till både nya och befintliga kunder, i samband med det förekommer också visst offertarbete. Tillsammans med dina kollegor arbetar du fram den mest fördelaktiga lösningen för kunden. Du är Seco Tools ambassadör mot marknaden, deltar i konferenser, mässor och andra typer av event och seminarier

I tjänsten ingår bilresor.

Din profil
Vi söker dig med en teknisk utbildning och erfarenhet från ett arbete som produktionstekniker eller motsvarande inom skärande bearbetning. Du har erfarenhet av CAD/CAM, projektledning och försäljning samt har god kunskap i Officepaketet. Du behärskar svenska och engelska, i både tal och skrift, och du har körkort.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, som utmärks av att du arbetar mot satta mål, är engagerad och har stort kundfokus. Du är positivt lagd och har lätt för att få kontakt med både kollegor och kunder. Arbetet är självständigt, men du tillhör en målinriktad grupp av kollegor som samarbetar. Du har dig frihet under ansvar och styr den dagliga verksamheten till stor del själv. Vi ger dig möjlighet till personlig utveckling och möjlighet att vara del av en organisation som leder utvecklingen inom vårt område.

Vi arbetar aktivt för att skapa en arbetsplats som präglas av mångfald och inkludering.

Kontaktinformation
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Micael Olsson, rekryterande chef, 0223-409 10

Fackliga kontaktpersoner
Anneli Bergström, Ledarna, 0223-403 51
Björn Persson, Sveriges Ingenjörer, 0589-856 53
Monica Andersson, Unionen, 0223-403 23

Välkommen med din ansökan senast 2015-10-09. Läs mer om Seco Tools och ansök på www.secotools.com/ledigatjanster, jobb-id: 338776.

För frågor angående rekryteringsprocessen kontakta HR Services, 020-26 14 44.

Rekryterare
Magnus Pålsson

På Seco Tools utvecklar och erbjuder vi avancerade produkter och lösningar som förenklar skärande bearbetning. Vi arbetar tillsammans med våra kunder för att identifiera och implementera den bästa lösningen för deras behov. En gemensam värdegrund förenar Seco Tools 5000 medarbetare i över 50 länder: Passion för våra kunder, Familjeanda och Personligt engagemang.

Säljare Region syd

Företag Unknown
Ort
Kategorier
Utgår

1970-01-01

Ansök nu

Dela detta jobb