karriarguiden.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Karriarguiden.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Har du flera års säljerfarenhet med dokumenterat goda resultat och söker nästa utmaning i din karriär samt har ett starkt självständigt driv? 

Nu har du möjligheten att bli en del av Fashion Ave Sweden AB då vi söker säljare till Göteborg / Västra Götaland med bostadsort Göteborg.

Ditt arbete
Som säljare på Fashion Ave ansvarar du för försäljningen av såväl produkter som koncept på ditt distrikt. I rollen ingår hela säljprocessen, från att ta kontakt till att boka kundbesök och skapa affärer. Du skall också skapa förutsättningar för god rekommendationsförsäljning på frisörsalongerna. Vi tror på människor, varför goda kundrelationer är avgörande för både vår egen och våra kunders framgång. Vårt förhållande till våra kunder kännetecknas av hög pålitlighet, servicegrad och kompetens. Vår målsättning är att bli den självklara samarbetspartnern för våra kunder. Arbetet är till stor del självständigt men du ingår i en organisation som andas stark laganda och där du har möjlighet att bidra med idéer samt ta hjälp av duktiga kollegor för att få energi och inspiration. 

Kvalifikationer
Du är utåtriktad, öppen och med ett starkt resultatfokus. Du är självgående, strukturerad och har god förmåga att planera ditt eget arbete samtidigt som du tycker att det är viktigt att ha roligt på arbetet. Du är förtroendeingivande och förstår vikten av att skapa långsiktiga kundrelationer. Du trivs med att arbeta självständigt och uthålligt samt är en affärsorienterad person med hög drivkraft som har lätt att se möjligheter. Du har förmågan att kunna möta alla typer av människor och du arbetar hårt för att lyckas nå uppsatta mål och din egen framgång.  Du som söker har dokumenterad säljerfarenhet och det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från frisörbranschen. Vi tror att du har några års erfarenhet av försäljning där du nått goda resultat vid uppsökande försäljning. Vidare ser vi att dina kunskaper i svenska är goda, både i tal och skrift. B-körkort är ett krav. 

Ort 
Göteborg / Västra Götaland med bostadsort Göteborg 

Sista ansökningsdag
 15 maj

Ansök med CV och personligt brev genom att klicka på \"ANSÖK NU\" knappen eller Fashion Ave Sweden AB, Gustavslundsvägen 143, 167 51 Bromma. Märk ansökan med säljare Göteborg. Vi arbetar löpande med rekryteringsprocessen, så ansök så snart som möjligt. 

För information
 Vid frågor är du välkommen att kontakta Pähr Bennett, finanschef på Fashion Ave Sweden AB, tfn 08- 50 90 74 20 alternativt 076- 772 04 04.

För mer information om oss besök www.fashionave.se

Säljare Göteborg / Västra Götaland

Företag Unknown
Ort
Kategorier
Utgår

1970-01-01

Ansök nu

Dela detta jobb