karriarguiden.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Karriarguiden.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Pysslingen Förskolor och Skolor AB har mer än 25 års erfarenhet av lärande och erbjuder en mångfald av erkända pedagogiska metoder. Lärandekulturen kännetecknas av att varje individ ska utveckla talanger för livets upptäcktsresa. Pysslingen har ca 2500 medarbetare fördelat på cirka 150 enheter i 30 kommuner som alla fokuserar på att uppfylla löftet om lärande i världsklass – varje dag. www.pysslingen.se

Vi söker en erfaren skolledare med höga kvalitetsmål och ambitioner för skolan

Lögarebergets Montessoriskola är en fristående skola som grundades år 2000. Skolan genomsyras av montessoripedagogiken som bygger på att varje barn är unikt och utgår ifrån att sätta barnet i centrum. Skolan omfattar årskurserna f-5 med ca 170 elever samt fritidsverksamhet. På skolan finns ca 26 lärare och fritidshems- och resurspedagoger. Skolan arbetar i åldersblandade arbetslag 0-1, 2-3 och 4-5. Skolan har en underbar utsikt över Mälarens inlopp till Stockholm.

Ansvar och arbetsuppgifter
Rektors övergripande ansvarsområden är undervisningens kvalitet, personal, ekonomi, säkerhet och utveckling. Rektor ansvarar för att varje elev ges förutsättningar att nå målen, att skolan arbetar mot uppsatta mål inom ramen för nationella styrdokument och Pysslingens riktlinjer samt för skolans sytematiska kvalitetsarbete.  Rektor rapporterar till ansvarig verksamhetschef.

Profil vi söker
Vi söker dig som är en erfaren skolledare inom grundskola. Du har erfarenhet av personalledning, intäkts- och resultatansvar och har erfarenhet och intresse av marknadsföring kopplat till skolverksamhet. Erfarenhet från fristående skolverksamhet är meriterande.

Du är en tydlig och engagerad pedagogisk ledare med intresse för aktuell forskning och med fokus på elevernas kunskapsutveckling. Du ställer dig bakom den montessori-inspirerade pedagogiken.  Du har vilja att vara synlig i verksamheten och har en förmåga att bygga ett vinnande team där kompetenser kompletterar varandra. Du värnar om verksamhetens alla delar, är lyhörd och är en god kommunikatör. Du bidrar med kraft, inspiration och glädje till organisationen och har sinne för struktur, kvalitet och effektivitet.

Läs mer på www.pysslingen.se

Ansök
Vid frågor kontakta rekryteringskonsult Lotta Belfrage Palmqvist, 0722-522 373.

Ansök senast 5 oktober genom att bifoga CV och ansökningsbrev. Urval sker löpande.

Pysslingen är en del av AcadeMedia, Sveriges största utbildningsföretag. Vi är verksamma i hela utbildningskedjan; förskola, grundskola, gymnasium och vuxenutbildning.

Märk din ansökan med Forskolejobb.se

Pysslingen skolor söker rektor till Lögarebergets montessoriskola i Mälarhöjden

Företag Unknown
Ort
Kategorier
Utgår

1970-01-01

Ansök nu

Dela detta jobb