karriarguiden.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Karriarguiden.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Om jobbet

Vill du vara med i starten och sätta avtryck i vår nya sektion i Örnsköldsvik? ÅF i Ö-vik har idag 45 st medarbetare och genom att starta en ny sektion med inriktning mot produktutveckling inom tillverkningsindustrin så skall ÅF växa rejält de kommande åren. Genom ditt bidrag med kunnande, intresse och engagemang får du vara med från början med att skapa gruppen som ska vara med att driva och hjälpa ÅF's kunder till deras framgångar.

Har du erfarenhet och intresse inom några av nyckelorden nedan?

Nyckelord: mekanik, kravspecificering, konstruktion, CAD, produktion, beräkning, PLM, planering, projektledning, Industri 4.0, test/verifiering, tillverkningsindustri, CAM, visualisering/modellering, simulering.

Kontakta oss så vi får veta hur du som person och med din erfarenhet kan bidra med att sektionen skall lyckas med att lyfta ÅF's kunder.

Hos oss är konsulten hjälte! Välkommen till ÅF!

Rollen som konsult inom sektion produktutveckling innebär:

  • Kvalificerande och utmanande uppdrag som innefattar hela eller delar av produktutvecklingskedjan (konceptutveckling, kravspecificering, visualisering/modellering, prototypbyggande, ytbehandling, konstruktion, beräkning, konkurrensanalys, variantbildning, produktifiering mm.)
  • Ett varierande och händelserikt arbete där du under årens lopp kan byta inriktning flera gånger, men bibehålla samma, trygga arbetsgivare
  • Spännande projekt inom tillverkningsindustrin

Som produktutvecklare på ÅF omges du av ett väl uppbyggt kompetensnätverk, där vi delar kunskap och erfarenheter med varandra. Vi uppmuntrar starkt kunskapsöverföring mellan våra konsulter. Tillsammans står vi för en kunskap med både bredd och djup, där ingen av våra konkurrenter slår oss på fingrarna!

Vem är du?

Vi söker dig som är:

  • produktutvecklare och mekanikkonstruktör med minst 3 års relevant arbetslivserfarenhet och är väl bevandrad i ett eller flera CAD-verktyg
  • ingenjör med kunskap inom nyckelorden ovan.
  • genuint teknikintresserad

Personliga egenskaper som vi värderar högt:

  • Ödmjukhet
  • Vetgirighet
  • Kommunikationsförmåga
  • Flexibilitet
  • Nyfikenhet

Vi vill att du som söker uttrycker dig i tal och skrift på både svenska och engelska.

Vi erbjuder 

Vi söker dig som vill vara en del av ÅFs framgångssaga.

Brinner du för teknisk utveckling? Gillar du att samarbeta för att hitta den bästa lösningen? Då kan vi erbjuda dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande arbetsuppgifter och spännande projekt världen över.

ÅF är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. Hos oss är du med och utvecklar innovativa och hållbara lösningar inom infrastruktur, energi och industri. Just nu söker vi marknadens vassaste kompetens som tillsammans med oss vill skapa framtidens samhälle. Vi hoppas också att du kommer lära dig lika mycket av oss som vi kommer göra av dig. 

Om företaget 

ÅF är ett ingenjörs- och konsultföretag med uppdrag inom energi, industri och infrastruktur. Sedan 1895 har vi bidragit till våra kunders utveckling och framgång. Genom att kombinera olika teknikområden och kompetenser skapar vi lönsamma, innovativa och hållbara lösningar för en bättre framtid. Vår bas är i Europa men vår verksamhet och våra kunder finns i hela världen.
ÅF – Innovation by experience. 

Kontaktuppgifter för frågor 

Kai Jaara
Sektionschef produktutveckling
+46 10 505 15 65

Produktutvecklare till vår nya sektion i Ö-vik

Företag Unknown
Ort
Kategorier
Utgår

1970-01-01

Ansök nu

Dela detta jobb