Navigation


Klicka här för att se jobb inom din yrkeskategori.

Produktions controller

OBS: ANSÖKNINGSTIDEN HAR PASSERAT!

Visa aktuella jobb i denna kategori.

Till vårt bageri söker vi nu en produktions controller som gillar siffror, siffror och ...tårta! Till en nyinrättad tjänst som produktionscontroller söker vi nu en kvalificerad ekonom/controller som vill ta ansvar för utveckling av rollen.

Arbetsuppgifterna omfattar bland annat produktkalkylering, kostnadskontroll, ekonomiska analyser, uppföljning och rapportering av produktionen. Du kommer att bistå med förberedelser och analys vid projekt och investeringar samt delta i budget-, prognos- och bokslutsarbetet. Ett viktigt område är också att arbeta aktivt med effektivisering och förbättring av produktflödet; från volymplanering och materialförsörjning till ordermottagning och leverans. På sikt förväntar vi oss att du skall kunna driva större förbättringsprojekt.

Vi söker dig som har ekonomisk utbildning på högskolenivå och några års erfarenhet från liknande arbetsuppgifter i ett tillverkande företag, gärna inom konsumentvarubranschen. Erfarenhet från något av de integrerade affärssystemen ser vi som meriterande. Vi lägger också stor vikt vid dina personliga egenskaper och värdesätter om du är en självständig, resultatinriktad och engagerad person. Dina kontaktytor inom företaget kommer vara många, varför social förmåga är en förutsättning.

Vi erbjuder ett utmanande och stimulerande arbete med goda villkor i ett spännande företag i tillväxt. Och trevliga arbetskompisar förstås. För rätt person finns stora utvecklingsmöjligheter. Tjänsten avser heltid och vi tänker oss att du kan börja runt den 1 juni.

Låter det kul?

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Mats Wittholt, telefon******.

Skriv ut

Arbetsgivare

Plats

  • - Sverige

Anställningsform

- Heltid

ID

9950

Utbildningsnivå

Universitet/Högskola, Arbetslivserfarenhet

Liknande jobb