Lediga jobb: Vansbro kommun

Välkommen till Vansbro kommun

Vansbro kommun rekryterar
Söker du jobb och är intresserad av offentlig sektor? I Vansbro kommun ser vi ett stort behov av att rekrytera personal inom olika områden de närmsta åren, då många i vår nuvarande personalstab ska gå i pension.

Vansbro kommun har cirka 700 anställda inom 104 olika yrkeskategorier. Bland lärare och undersköterskor är behovet av att nyrekrytera störst, men också inom andra områden som barnomsorg, administrativa jobb och förskola. Tjänsterna är både heltid och deltid och kommunen samarbetar med näringslivet för att även hitta arbete till eventuell medflyttare om det är aktuellt. Att arbeta inom offentlig sektor är att göra skillnad, varje dag.

Vår personalpolicy
I Vansbro kommun vill vi skapa meningsfulla arbeten med en god arbetsmiljö. För att det ska vara möjligt är det viktigt att ge alla medarbetare möjlighet till inflytande och påverkan. Det görs bland annat genom en individuell utvecklingsplan för varje medarbetare. I Vansbro kommun finns goda möjligheter till utveckling i arbetet och hos oss är alla medarbetare lika viktiga för att vi ska kunna leverera och utföra vårt uppdrag.

Arbetsgivare

Vansbro kommun

Vansbro kommun

http://www.vansbro.se

Plats

  • - Sverige
  • - Dalarnas län

Adress

Norra Allégatan 30, Dalarnas län, 780 50 Vansbro

Bransch

  • - Offentlig tjänst

Aktuella jobbannonser

  • Det finns inga tillgängliga jobb för närvarande

Tipsa dina vänner