karriarguiden.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Karriarguiden.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Stockholms stad - Utbildningsförvaltningen

Vill du vara med och forma framtidens Stockholm?

Stockholm växer som aldrig förr och stadens ambitioner är höga. Våra elever ska ha bästa möjliga förutsättningar för att utvecklas i sitt lärande. Vill du vara med i detta viktiga arbete?

Vi vet att skicklig personal på skolan är avgörande för att eleverna ska lyckas. Vi vet också att skickliga chefer är avgörande för att skolan ska lyckas med sitt uppdrag. Stockholms stad strävar efter att skapa en jämlik och hållbar skola för alla barn.

Att jobba som lärare i Stockholms stad innebär att du arbetar för en av Sveriges största arbetsgivare. Du kan få nya utmaningar utan att behöva byta arbetsgivare. I Stockholm finns över 170 kommunala skolor att välja bland. Eftersom Stockholm ständigt växer behöver vi många fler lärare. 

Som lärare i Stockholms stad har du möjlighet att utvecklas i din pedagogiska roll och göra karriär inom läraryrket. Du får tillgång till kompetensutveckling, nätverk och seminarier och möjlighet att röra dig inom en stor organisation med en mångfald av verksamheter. Som lärare i Stockholms stad har du tillgång till aktuell forskning och senaste nytt inom utbildningsfrågor. Stockholms stad har konkurrenskraftiga löner.

Vill du bli en av Sveriges viktigaste chefer?
Vi erbjuder intressanta utvecklingsmöjligheter från gruppledare till rektorsprogram för dig som siktar på en chefskarriär. Utmaningarna för en skolledare är stora med den mångfald som Stockholms stads skolor erbjuder. Vi ger dig möjlighet att vara med och skapa en jämlik och hållbar skola och samtidigt utvecklas i din ledarroll. Som skolledare i Stockholms stad får du tillgång till förvaltningens chefsprogram med utbildningsinsatser, nätverk och utvecklingsaktiviteter.

Jobba i Stockholms stad
Vi som arbetar i Stockholms stad bidrar till att forma ett hållbart Stockholm där alla kan växa. Vi utgår från stockholmarnas behov och våra verksamheter bidrar till bättre förutsättningar för att leva, bo och verka i Stockholm.  Oavsett vilken del av staden vi arbetar i känner vi stolthet och engagemang för vårt arbete. I takt med att Stockholm växer förändras även vårt uppdrag. Detta kräver att vi ständigt arbetar för att utveckla verksamheten och vår kompetens. Som medarbetare i Stockholms stad är du med och formulerar tydliga mål, ges möjligheter till lärande samt arbetar aktivt för delaktighet, en god arbetsmiljö, jämställdhet och mångfald.

Bransch

Kommun

Anställda

16 000

Huvudkontor

Stockholm

Adress

Hantverkargatan 2F, 112 21

Webbplats

language

Sociala medier

Lediga jobb från Stockholms stad - Utbildningsförvaltningen

Förstelärare specialpedagogiskt stöd Höglandsskolan

Stockholm - 6 dagar kvar

Läs mer

Modersmålslärare i akan -3,75% till Lillholmsskolan

Stockholm - 33 dagar kvar

Läs mer

Fransklärare för årskurs 6-9 på Smedshagsskolan

Stockholm - 10 dagar kvar

Läs mer

Barnskötare Utbildningsförvaltningen

Stockholm - 3 dagar kvar

Läs mer

Lärare till Rågsveds anpassade grundskola

Stockholm - 10 dagar kvar

Läs mer

Missa inga jobb från Stockholms stad - Utbildningsförvaltningen

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor