Lediga jobb: Sparbanken Västra Mälardalen

Vi tänker annorlunda – hur tänker du?

Hur är det att jobba på Sparbanken Västra Mälardalen? Svaret är: Lite annorlunda än i vanliga banker. Vi kan konstatera att många medarbetare stannar länge hos oss. Kanske kan det bero på att gemenskapen i banken är stor. Och på att vi tänker lite annorlunda.

Vi bedriver bankverksamhet med utgångspunkt i långsiktighet och sunt förnuft snarare än kvartalsekonomi. Och hela vårt engagemang investeras i regionen Västra Mälardalen, precis som tanken en gång var med sparbanksidén.

Vårt motto som genomsyrar banken är att vi agerar som en nära vän för varandra och för våra kunder. Det ger en god grund för att bygga starka relationer - vår styrka och framgångsfaktor.

Vi ska hjälpa våra kunder att utveckla sin ekonomi. För att lyckas med det behöver vi engagerade och kompetenta medarbetare som vill arbeta med att bygga goda kundrelationer och göra affärer som är bra både för kunden och för banken.

Hos oss får du möjlighet att arbeta i en verksamhet med korta beslutsvägar och stor möjlighet att påverka din egen utveckling. Du arbetar självständigt med stort eget ansvar. Och visar du framfötterna får du möjlighet att växa – både som medarbetare och människa.

Så tänker vi. Hur tänker du?

VÅRA BANKKONTOR
Vi har fyra bankkontor i vårt verksamhetsområde som omfattar Köping, Arboga och Kungsörs kommuner. Huvudkontoret ligger i Köping.

ANTAL ANSTÄLLDA
Cirka 100 medarbetare.

Webbplats: 
www.sparbankenvm.se 

Arbetsgivare

Sparbanken Västra Mälardalen

Sparbanken Västra Mälardalen

http://www.sparbankenvm.se

Plats

  • - Sverige
  • - Västmanlands län

Adress

Sparbanken Västra Mälardalen, Västmanlands län, Box 904, 731 29 Köping

Bransch

  • - Bank och kredit

Telefonnummer

0771-55 00 55

Aktuella jobbannonser

  • Det finns inga tillgängliga jobb för närvarande

Tipsa dina vänner