Lediga jobb: Sparbanken Syd

Tillsammans skapar vi nästa generations sparbank

Gillar du mottot "Bäst för våra kunder och medarbetare men inte nödvändigtvis störst". Då kan Sparbanken Syd vara rätt för dig. Som den ledande sparbanken i södra Skåne är vår ambition att vara en attraktiv arbetsgivare för såväl nuvarande anställda som potentiella. I Sparbanken Syd skapas förutsättningar för gemenskap och informellt tonläge vilket gör det enkelt att knyta kontakter och få gehör för goda idéer. Du som har viljan och förmågan får möjlighet att växa med ökat ansvar- både som medarbetare och människa.


Kompetensutveckling
I Sparbanken Syd är kompetensutveckling en självklarhet. Hos oss handlar det om att samordna verksamhetens affärsidé, ekonomiska mål och strategier med att utveckla medarbetarnas förmåga att ta ansvar för sin personliga utveckling och erbjuda dem utbildning och övning . Målet är att skapa möjligheter till livslångt lärande.

Medarbetarutveckling

Utveckling av både dig som individ och företaget som kollektiv är centralt för oss. I Sparbanken Syd finns möjligheter att skaffa sig och dela med sig av kunskaper och erfarenheter som gagnar samspelet med både kunder och kolleger. Alla medarbetare lägger tillsammans med närmaste chef upp en utvecklingsplan och mål, som löpande följs upp.

Hälsomedvetande
Trivsel och välmående är viktiga förutsättningar för att utföra ett bra arbete. Sparbanken Syd arbetar aktivt för att bidra till förbättrad hälsa och ökat välbefinnande hos medarbetarna. Investeringar i friskvård sker på olika sätt till all personal, allt från motion till berikande föreläsningar.

Arbetsgivare

Sparbanken Syd

Sparbanken Syd

http://sparbankensyd.se/

Plats

  • - Sverige
  • - Skåne län

Adress

Box 252, Skåne län, 271 25 Ystad

Bransch

  • - Bank och kredit
  • - Finansiella tjänster
  • - Försäkring

Aktuella jobbannonser

  • Det finns inga tillgängliga jobb för närvarande

Tipsa dina vänner