Lediga jobb: Centric

Om Centric

Om oss
 Vi specialiserar oss på rekrytering och bemanning inom IT, ekonomi och administration. Vi erbjuder professionella, kundanpassade tjänster till våra många kunder och en spännande och utvecklande arbetsmiljö med mycket hjärta till alla våra konsulter.

Jobba på Centric
Vi på Centric har sedan starten hjälpt mer än 1000 personer ta nästa steg i sin karriär. Många av dessa tog sitt första steg in i arbetslivet tillsammans med oss, och många har sett nya möjligheter i konsultrollen eller via de många rekryteringsuppdrag vi har hos våra kunder.
 
Bemanning
Vår personal arbetar ofta med resursförstärkning hos våra kunder som en mycket uppskattad del av avdelningen de jobbar på. Vi tillför kompetens inom områdena IT, ekonomi och administration. Vi bemannar tillfälliga och långvariga uppdrag och har långsiktiga relationer med alla våra uppdragsgivare inom både privat och offentlig sektor. Förklaringen till det är enkel. De värdesätter vår närvaro och vårt engagemang i varje enskilt uppdrag. Våra kunder vet att de garanteras motiverade och kunniga konsulter – varje gång.
 
Förmedling
Ibland behöver våra kunder unik spetskompetens som kan vara svår att hitta. Då hjälper vi gärna till med vår konsultförmedling där vi tillsammans med våra hundratals partners kan erbjuda ett brett spektrum av roller. Läs mer om Partner Network här.
 
Är du intresserad av en karriär hos oss på Centric så ta en titt bland våra lediga tjänster eller skicka in ditt CV till oss idag!
 
Trivs du på jobbet men behöver kompetensförstärka din organisation? Här hittar du ditt närmaste kontor och kontaktuppgifter.
 
För mer information, besök gärna http://www.centric.eu

Arbetsgivare

Centric

Centric

SE

Plats

  • - Sverige

Bransch

  • - Konsulttjänster
  • - IT
  • - Rekrytering/Bemanning

Aktuella jobbannonser

Tipsa dina vänner