karriarguiden.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Karriarguiden.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Praktiksamordnare till Medlearn

Företag MedLearn AB
Ort
Kategorier
Utgår

1970-01-01

Ansök nu

Praktiksamordnare till Medlearn

MedLearn är Sveriges största utbildningsföretag inom vård och omsorg. Vi erbjuder kommunal vuxenutbildning, arbetsmarknadsutbildning, yrkeshögskola och kompetensutvecklingsuppdrag. Våra kunder är kommuner, arbetsförmedlingen och privata och offentliga vårdgivare. Vi finns över hela landet och har ca 170 anställda och utbildar 4000 personer om året. MedLearn är en del av utbildningskoncernen Anthon B Nilsen Utbildning AB ( www.abnu.se ) som i sin tur ägs av den norska utbildningskoncernen Anthon B Nilsen Utdanning A/S ( www.abnu.no ). I koncernen ingår totalt 15 skolor med verksamhet inom vuxenutbildning på olika nivåer, arbetsmarknadsutbildningar, högskoleutbildningar och internationella utbildningar. Varje år studerar över 40 000 elever vid någon av koncernens utbildningar. Hela koncernen ägs till hälften av den allmännyttiga stiftelsen Reidar og Gunnar Holsts Legat MedLearn och Anthon B Nilsen koncernen bedriver utbildning med långsiktighet, samhällsansvar och kvalité i fokus.

Till vår verksamhet i Stockholm söker vi nu en praktiksamordnare. Med ett tydligt fokus på kvalité, långsiktighet och samhällsansvar erbjuder vi en spännande arbetsplats och ett intressant utbildningsföretag att utvecklas med som medarbetare. Vi ser fram emot att presentera oss ytterligare under processen, varmt välkommen med din ansökan!

Som praktiksamordnare på Medlearn kommer du att arbeta med, och ansvara för, anskaffning och administrering av praktikplatser till våra elever. Vår verksamhet i Stockholm består av sex skolor där vi utbildar undersköterskor på uppdrag av kommuner och arbetsförmedling. I dina arbetsuppgifter ingår förutom att samordna och administrera praktikplatser att informera om utbildningarna via telefon och e-post samt att arbeta med elevrekrytering. Du kommer vidare att ansvara för anordnande av rekryteringsträffar och för handledarutbildning Du arbetar nära övriga administrativa funktioner och lärare i företaget samt har flertalet externa kontakter med bland annat olika arbetsgivare. I din tjänst kommer du att rapportera till utbildningschefen i Stockholm.

Din erfarenhet och egenskaper

Som person är du noggrann, utåtriktad och har en god känsla för ordning, reda och service, vidare är du en driven och utvecklingsinriktad person. För tjänster ser vi gärna att du har följande kvalifikationer:

 

  • Mycket god servicekänsla.
  • Erfarenhet av att arbeta med administration.
  • Ansvarstagande med förmåga att arbeta självständigt.
  • Välstrukturerad och sinne för ordning och reda.
  • God social förmåga i såväl möte med studerande och personal som med uppdragsgivare.
  • Mycket god IT-vana och har lätt för att lära dig nya system.
  • Goda kunskaper i Office-paketet.
  • Erfarenhet av vården är meriterande.Anställningsform 
  •  Du är välkommen med din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande! Vid frågor kring tjänsten vänligen kontakta Lärare Emilie Silander, tel: 08-588 982 67.
  • Tjänsten är tidsbegränsad under ett år med möjlighet till förlängning. Du kommer att vara stationerad på vårt huvudkontor i centrala Stockholm.
  •  

Dela detta jobb

logga
Praktiksamordnare till Medlearn

MedLearn AB