karriarguiden.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Karriarguiden.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Tjänstebeskrivning

Vår uppdragsgivare i Bergen söker ortopedingenjörer för att kunna anpassa sig till en ökad efterfrågan på produkter som ortoser, proteser och inlägg. Idag arbetar 40 personer i företaget, som etablerades 1859, och finns i Bergen på Norges västkust man är och betraktas som ett av Norges både ledande och tongivande företag i sin kategori.

Företaget har en lång erfarenhet och har fokus på moderna teknologier och produkter. Dessutom har man samarbete med några av Norges viktigaste sjukhus, t.ex. Haukeland Universitetssykehus i Bergen.

Den vi söker behärskar måttagning, avgjutning och design av proteser, ortoser och inlägg, dvs olika typer av hjälpmedel, baserat på analysen av en persons behov.

Arbetet innebär att man få bosätta sig i Bergen under en period och detta gäller en fast anställning med mycket goda anställningsvillkor.

Läs mer om vackra Bergen www.visitnorway.se/resmal/fjord-norge/bergen

Och vill du veta mera om företaget, arbetet och Bergen? Kontakta Christina Löfberg på telefon +46 (0)708 582369 eller skicka ett mail med frågor och/eller ansökan till clo@temp-team.se

TEMP-TEAM AS er et bemanningsbyrå som leier ut arbeidskraft og rekrutterer kandidater til faste stillinger. Vi har 400 - 500 medarbeidere utleid til enhver tid. Vi er kjent for kvalitet, service, personlig kontakt og for å formidle profesjonelle kandidater.

TEMP-TEAM AS ble etablert i Norge i 1985, og har i dag 50 fast ansatte medarbeidere. Vi inngår i et internasjonalt konsern med hovedkontor i København. Hovedkontoret i Norge ligger i Oslo sentrum og vi har avdelingskontor på Helsfyr, Skøyen, Sandvika, Kolbotn, Lillestrøm, Sarpsborg, Drammen, Kristiansand, Stavanger, Bergen, Trondheim. I tillegg har TEMP-TEAM en spesialistavdeling innen Mekanikk.

Kontaktperson(er)

Christina Löfberg clo@temp-team.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort

Västra Götalands län

Ortopedingenjör – Bergen, Norge

Företag Unknown
Ort
Kategorier
Utgår

1970-01-01

Ansök nu

Dela detta jobb