karriarguiden.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Karriarguiden.ses integritetspolicy/användarvillkor.

 

\"\"

Under de senaste åren har intresset för att handla second hand i Sverige bara ökat. Myrorna är en av de största butikskedjorna inom second hand i Sverige med 35 butiker, från Luleå i norr till Malmö i söder. Vi ser nu att potentialen är stor att fortsätta utveckla Myrornas försäljningsverksamhet ytterligare genom att både optimera nuvarande försäljningskanaler och utveckla nya. För att lyckas med detta rekryterar vi nu en affärsdriven och nytänkande försäljningschef. Vi söker dig som inte bara vill ha ett nytt jobb utan även något annat på köpet - möjligheten att bidra till ett mer medmänskligt och hållbart samhälle.

Din roll Som försäljningschef på Myrorna har du ett helhetsansvar för att öka våramarknadsandelar och optimera försäljningen i linje med vår övergripande affärsplan. I din roll har du ett strategiskt ansvar för att driva befintliga butiker och skapa förutsättningar för nyetableringar. Du förväntas utveckla nya koncept och hitta nya säljkanaler. I rollen ingår intäkts-, personal- och resultatansvar. Du rapporterar till VD och ingår i Myrornas ledningsgrupp.  Du utgår från huvudkontoret i Stockholm men har hela Sverige som arbetsplats.

Exempel på ansvarsområden och arbetsuppgifter:

  • Övergripande ansvarig för att utveckla och implementera Myrornas försäljningsstrategi.
  • Driva och utveckla befintlig verksamhet samt ansvar för att ta fram etableringsstrategier.
  • Strategiskt leda och utveckla processerna för att bygga upp långsiktighet i affärsmodellen.

Din bakgrund Vi söker dig som har en gedigen bakgrund som ledare samt erfarenhet av strategisk verksamhetsutveckling. Du är van vid att skapa, utveckla och styra processer, gärna från olika typer av verksamheter och områden. Vi ser gärna att du har ledarerfarenhet från detaljhandeln. Då Myrorna är ett värderingsstyrt företag så är det viktigt att du delar våra värderingar. Det innebär att du bör känna ett ansvar för både de gåvor vi tar emot och de människor som finns i vår verksamhet. Vidare präglas ditt ledarskap av helhetssyn, involvering och handlingskraft. Du inger förtroende och kan sprida glädje och entusiasm. I rollen som försäljningschef är det även viktigt att vara uthållig och kunna agera långsiktigt och affärsmässigt.

Mer om tjänsten I den här rekryteringen samarbetar vi med SalesOnly. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med ansvarig rekryteringskonsult Sandra Szepesi, 076-525 90 10. Vi arbetar löpande med urvalet och ser fram emot att få din ansökan i form av ett CV och personligt brev snarast.

Myrorna är Sveriges äldsta och största butikskedja för försäljning inom second hand genom våra 35 butiker i hela landet. Myrornas uppdrag är att genom återanvändning och arbetsträning aktivt verka för ett mer medmänskligt och hållbart samhälle samt generera ett stabilt överskott till Frälsningsarméns sociala arbete i Sverige. Myrorna har omkring 400 anställda och tar emot ca 2500 personer varje år i olika former av arbetsmarknadspolitiska åtgärder. Huvudkontoret ligger i Stockholm. Läs mer på www.myrorna.se.

Märk din ansökan med Saljjobb.se

Myrorna satsar på tillväxt och söker engagerad och nytänkande försäljningschef

Företag Unknown
Ort
Kategorier
Utgår

1970-01-01

Ansök nu

Dela detta jobb