Navigation


Klicka här för att se jobb inom din yrkeskategori.

Marknadschef Ångermanlands skogsförvaltning

OBS: ANSÖKNINGSTIDEN HAR PASSERAT!

Visa aktuella jobb i denna kategori.

Då vår nuvarande marknadschef går vidare till annan befattning i organisationen söker vi dig som vill jobba i en spännande och utmanande verksamhet. Hos oss på SCA är ansvar, respekt och högklassighet gemensamma värderingar för samtliga medarbetare.

Arbetsuppgifter
Som marknadschef ingår du i förvaltningens ledningsgrupp, har personalansvar och är direkt underställd skogsförvaltaren. Du har direktkontakt med marknaden och ansvarar för utveckling och utbildningar i den egna funktionen samt marknadsföring och leverantörsvård. Till din hjälp har du 13 virkesköpare. En viktig uppgift är att leda dina medarbetare och tillsammans med dem utveckla affärerna med befintliga och nya kunder. Som ledare är du kreativ och entusiasmerande samt kan skapa stort engagemang hos medarbetarna.

Kvalifikationer
Vi ser gärna att du har högskolekompetens eller motsvarande erfarenhet. Du ska vara drivande samt ha god affärsförmåga och förhandlingsvana. Erfarenhet av säljstyrning eller tjänsteförsäljning är meriterande samt att skoglig utbildning och/eller skoglig erfarenhet är önskvärt.

Vi vill även att du har erfarenhet av personalansvar då vi lägger stor vikt vid coachning och utveckling av våra medarbetare. Du ska vara drivande och klara av att arbeta självständigt men även ha god samarbetsförmåga.

Är du den vi söker?
Då får du möjlighet att jobba i en global koncern med engagerade medarbetare samt förmånen att få en aktiv fritid med naturen inpå knuten.

Ansökan
För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta Lena Westman, HR-chef, ******eller Björn Larsson, Skogsförvaltare, ******.

Facklig kontaktperson för Ledarna är Ingemar Bondesson, ******, för Akademikerförbundet Elin Olofsson, ******och för Unionen Harry Raatikainen, ******.

Välkommen med din ansökan senast den 5 maj 2013, via länken nedan.
SCA at a glance

Svenska Cellulosa Aktiebolaget SCA är ett ledande globalt hygien- och skogsföretag som utvecklar och producerar personliga hygienprodukter, mjukpapper och skogsindustriprodukter.

Försäljning sker i cirka 100 länder. SCA har många kända varumärken, av vilka TENA och Tork är globala. Omsättningen 2012 var 85 miljarder kronor (9,8 miljarder euro). SCA har omkring******anställda. Mer information på www.sca.com

Märk din ansökan med karirärguiden.se

Skriv ut

Arbetsgivare

SCA Skog AB
Mer om SCA Skog AB

Plats

Anställningsform

- Heltid

ID

1410149

Utbildningsnivå

Universitet/Högskola