karriarguiden.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Karriarguiden.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Har du examen inom ekonomi och vill agera stöd åt VD och ledningsgrupp? Vill du vara med och bygga en helt ny traineeroll? Då har vi tjänsten för dig!

För IP-Onlys räkning söker nu ProfessionalConsulting en initiativtagande och driven management-trainee. IP-Only är en självständig, svensk Internet- och teleoperatör som främst riktar sig mot de mest krävande förbrukarna av data- och telekommunikation. Det som gör oss unika är kombinationen av kraften hos ett utbyggt eget fibernät med effektiviteten från en renodlad modern teknik och den personliga servicen hos en mindre organisation. Idag består vi av ca 270 medarbetare med huvudkontor i Uppsala.

Management-traineerollen är en ny tjänst vilket innebär att du kommer vara med och bygga upp den tillsammans med VD och ledningsgrupp. Arbetet kommer bland annat att innefatta att du agerar stöd till VD och ledningsgruppen med uppgifter såsom:
- Planering av möten
- Delta i och protokollföra ledningsgruppsmöten
- Förbereda presentationsmaterial inför möten och större presentationer
- Organisera, förbereda och administrera ledningsgruppsmöten
- Genomföra viss research internt och externt
- Ansvara för och leda olika interna projekt
- Agera bollplank och bidra med andra perspektiv och idéer
- Ansvara för andra stora och små uppgifter som spänner över hela fältet där ledningsgruppen är verksam

Tjänsten innebär att du blir anställd av IP-Only och är placerad på huvudkontoret i Uppsala. Anställningen är på heltid, under kontorstider och beräknas starta så snart vi hittat rätt person, tjänsten inleds med en provanställning om sex månader. IP-Only ser långsiktigt på tjänsten och önskar att du som söker tjänsten gör det likaså.

Din profil

Vi söker dig som har en avlagd kandidatexamen inom ekonomi samt att du har tidigare relevant arbetslivserfarenhet. Du skall ha mycket goda kunskaper i Microsoft Office-paketet samt ha lätt för att sätta dig in i nya system. Vidare är du strukturerad och har en mycket god kommunikationsförmåga. Som person är du öppen, jordnära och har en god analytisk förmåga. Vidare är du proaktiv och en aktiv problemlösare som inte är rädd för att ställa frågor och ta plats. Du har en hög personlig integritet och sekretesskänsla. Då arbetet innefattar många olika arbetsuppgifter samtidigt skall du vara stresstålig och själv kunna sätta dina gränser. Det är även viktigt att du är ödmjuk, prestigelös och lyhörd för VD/ledningsgruppens behov och även kunna förutse sådana. Känner du att ovanstående passar väl in på dig? Skicka då in din ansökan redan idag! Tjänsten kommer tillsättas så snart vi har hittat rätt kandidat.

ProfessionalConsulting är ett rekryteringsföretag för unga akademiker och tjänstemän. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet kan vi erbjuda intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, ekonomi, administration, HR, marknadsföring och kvalificerad kundtjänst. ProfessionalConsulting är en del av Meet your future Group. 

Management-trainee sökes omgående för rekrytering till expanderande bolag!

Företag Unknown
Ort
Kategorier
Utgår

1970-01-01

Ansök nu

Dela detta jobb