karriarguiden.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Karriarguiden.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Vallentuna kommun är naturskönt beläget i nordöstra Storstockholm och har ca 31 000 invånare. I ett levande kulturlandskap erbjuder vi en attraktiv boende- och livsmiljö nära Stockholm, Arlanda och skärgården. Inflyttningstakten är hög och kommunen utvecklas snabbt.

SOCIALFÖRVALTNINGEN
Socialförvaltningen består av cirka 400 medarbetare med uppdraget att arbeta förebyggande och stödjande inom så väl socialtjänst som vård och omsorg. Vår verksamhetsidé är att låta varje kunds behov och önskemål utforma vårt arbete. Vi satsar mycket på kompetensutveckling och har ambitionen att ständigt utvecklas.

Vi söker en LSS-handläggare

Tjänsten är ett vikariat på ca 1 år

Vi söker en LSS-handläggare till enheten för äldre och funktionsnedsatta. Vi arbetar i en beställar- och utförarorganisation. I myndighetsavdelningen ingår även individ- och familjeomsorg IFO, försörjningsstöd, missbruk, socialpsykiatri och barn- och ungdom.

Som LSS-handläggare ingår du i enheten för äldre och funktionsnedsatta som består av tio handläggare, samordnare och enhetschef. Du arbetar självständigt och i grupp tillsammans med LSS-gruppens övriga fyra LSS-handläggare och samordnare. Samverkan sker internt samt med andra myndigheter externt. Till dina arbetsuppgifter hör handläggning av ansökningar och utredningsarbete enligt LSS och viss handläggning enligt SoL samt handläggning av färdtjänst enligt gällande delegation. Du handlägger barn-, ungdoms- samt vuxenärenden inom LSS.

Din bakgrund
Vi söker dig som har

  • erfarenhet av myndighetsutövning inom LSS verksamhetsområde eller annan myndighetsutövning inom socialtjänsten.
  • socionomutbildning eller annan likvärdig utbildning som arbetsgivaren bedömer som lämplig.

För tjänsten krävs också att du behärskar det svenska språket såväl i tal som skrift. Körkort är önskvärt.

Du är självständig men har också god förmåga att samarbeta med andra. Du sätter kunden i fokus och är noggrann i ditt arbete. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Tjänsten är ett vikariat. Tillträde snarast. Vi tillämpar individuell lönesättning.

Välkommen med din ansökan
Registrera din ansökan längst ned på sidan i vår annons. Intervjuer kan komma att hållas fortlöpande. OBS! Vi tar inte emot ansökningar/intresseanmälningar via e-post.

Vill du veta mer om tjänsten
Karin Strömvall, enhetschef tel 08-587 856 39
Annika Lindstedt, samordnare tel 08-587 856 79

Mer information och fackliga representanter hittar du på http://www.vallentuna.se under Sök lediga jobb.

SOCIALFÖRVALTNINGEN
Socialförvaltningen består av cirka 400 medarbetare med uppdraget att arbeta förebyggande och stödjande inom så väl socialtjänst som vård och omsorg. Vår verksamhetsidé är att låta varje kunds behov och önskemål utforma vårt arbete. Vi satsar mycket på kompetensutveckling och har ambitionen att ständigt utvecklas.

VALLENTUNA KOMMUN SOM ARBETSGIVARE
I Vallentuna kommun har vi en professionell verksamhet, som präglas av kvalitet och kundfokus. Engagemang, allas lika värde och utveckling genomsyrar vår organisation. Du som söker bör självklart dela vår gemensamma värdegrund. Som arbetsgivare vill vi ta till vara de kvaliteter som en jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vallentuna kommun satsar på kompetensutveckling och friskvård för personalen.

Märk din ansökan med Halsojobb.se

LSS-handläggare socialförvaltningen Vallentuna, vikariat

Företag Unknown
Ort
Kategorier
Utgår

1970-01-01

Ansök nu

Dela detta jobb