karriarguiden.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Karriarguiden.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Lerøy söker resultatdriven Säljare med sinne för affärer och smak för sjömat!

Vill du sälja färsk sjömat till fiskdisk / butik och arbeta i en energifull miljö med mycket affärsglädje och högljudd puls? Nu har du möjlighet att tillsammans med drivna och yrkesstolta kollegor, arbeta i ett expansivt företag och vara med på en resa hos en marknadsledare som levererat smakfull sjömat sedan 1899.

För att bli vår nästa framgångsrika säljare, ser vi att du gillar högt tempo och att du har tidigare erfarenhet från uppsökande B2B försäljning och gärna från färskvarubranschen. Din uppgift blir att med telefonen som verktyg sälja kvalitativa sjömatslösningar till fiskdiskar i butik. Du arbetar självständigt och ansvarar för att uppnå budget och uppsatta mål. Du kommer att ingå i ett mycket härligt säljteam och vi ser att du kan bidra till god stämning och lönsamma affärer. Du ska lära känna dina kunder, deras signaler och affärer, för att kunna möta deras förväntningar. 

Vi söker dig som

  • Har minst två års erfarenhet från B2B försäljning, gärna från färskvarubranschen
  • Har ekonomisk förståelse och förmåga att bedöma värdet av olika affärsalternativ
  • Är resultatinriktad och motiveras av högt tempo och att lyckas, i allt du gör!
  • Har goda dokumenterade säljresultat, gärna från liknande roller
  • Har erfarenhet av att arbeta inne och vilja av att sälja med telefonen som redskap
  • Är positiv, ihärdig och tycker om att göra snabba affärer
  • Kan bygga och utveckla starka kundrelationer
  • Meriterande är om du har ett stort intresse av mat

Vi erbjuder dig

  • En trygg, marknadsledande arbetsgivare, som sålt smakfull sjömat sedan 1899
  • Ett expansivt och spännande företag med innovativa lösningar
  • En positiv miljö, med högt tempo, härlig puls och massor av matglädje
  • Ett utmanande arbete, med kollegor som har höga ambitioner och affärsglädje
  • Frihet under ansvar och möjlighet att vara med och driva Lerøys tillväxt i Sverige! 

Vill du utvecklas tillsammans med oss på Lerøy, ser vi gärna din ansökan snarast! I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys rekryteringskonsult Kajsa Sandén. Har du några frågor eller funderingar kring tjänsten eller om bolaget Lerøy, är du välkommen att kontakta Kajsa på 0735-21 65 31. Välkommen med din ansökan via www.salesonly.se

Lerøy är en komplett leverantör av fisk- och skaldjursprodukter, vi levererar till de bästa fiskdiskarna, fiskbutikerna, fiskbilarna och även färdigpackad fisk direkt till butik. Vi äger hela värdekedjan på lax från fiskrom via uppfödning till slakt och färdigbearbetade produkter. Det ger oss en unik kontroll över vår kvalitet och spårbarhet i alla skeden.

Ett innovativt produktteam samarbetar med Sveriges bästa kockar och utvecklar unika produkter som gör det enkelt och lätt att äta god fisk hemma. Leröy är en komplett leverantör av fisk- och skaldjursprodukter till både detaljhandeln och restaurang & storhushåll. Vår verksamhet omfattar distribution av färska och frysta fiskprodukter samt en produktion av högförädlade kylda fisk- och skaldjursdelikatesser som rökt lax, skaldjur i lake och sallader. Lerøy äger hela värdekedjan på lax från fiskrom via uppfödning till slakt och färdigbearbetade produkter. Det ger oss en unik kontroll över vår kvalitet och spårbarhet i alla skeden. Lerøy arbetar kontinuerligt med att skapa nya innovativa produkter och lösningar till marknaden. Vårt mål är “Creating Tasteful Solutions” och vår framtidsvision är “Lerøy i alla kök”. 

Märk din ansökan med SaljJobb.se

Lerøy - Allt i Fisk söker Säljare till Göteborg!

Företag Unknown
Ort
Kategorier
Utgår

1970-01-01

Ansök nu

Dela detta jobb