Navigation


Klicka här för att se jobb inom din yrkeskategori.

Leg Läkare till Beroendecentrum Gävleborg

OBS: ANSÖKNINGSTIDEN HAR PASSERAT!

Visa aktuella jobb i denna kategori.

I Gävleborg finns sex Beroendemottagningar som drivs i samverkan mellan Landstinget Gävleborg och kommunerna i länet. Lanstingets personal består av sjuksköterskor och läkare som i första hand arbetar med medicinska bedömningar, abstinensbehandlingar och motivationsarbete. Landstingets personal organiseras from år 2011 inom landstingets Division Primärvård, verksamhetsområde Familjhälsan.
Idag finns mottagningar i Västra Gästrikland, Söderhamn, Bollnäs, Ljusdal, Hudiksvall och Gävle.

Syftet med mottagningarna är:

  • Att stärka och få en adekvat vårdkedja inom beroendevården i länet.
  • Att personer ska ges möjlighet att tidigt söka hjälp för sitt riskbruk, missbruk och beroenden.
  • Att personer med ett missbruk eller beroende får snabb kontakt när motivation finns, för fortsatt vård och behandling.

Arbetsuppgifter

I uppdraget ingår att Du ska arbeta som läkare främst vid mottagningarna i Gävle och Sandviken. Du kommer att samverka med de samarbetspartner vi har i respektive kommun och i länet när det gäller prevention, vård och behandling av patienter med missbruk- och beroendeproblematik avseende alkohol, narkotika och läkemedel. På mottagningarna arbetar förutom sjuksköterskor även kommunanställda alkohol och drogbehandlare. Arbetet uförs i nära samarbete med våra 2 andra läkare i länet. Detta föranleder att du ibland även kommer att kunna arbeta på andra mottagningar i länet.

Vi erbjuder kompetensutveckling och handledning. Arbetet är självständigt och förväntningar finns att du ska vara med och leda behandlingskonferenser och även vara aktiv i utvecklingsarbetet vid mottagningarna. Låter detta intressant så är du välkommen att kontakta oss så berättar vi mer.

Kvalifikationer

Leg.läkare
Kunskap och erfarenhet av arbete med beroendefrågor är meriterande liksom specialistutbildning inom allmänmedicin eller psykiatri.

Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet, god initiativförmåga och en god vilja till samarbete såväl inom läkarteamet som de två team som redan finns vid Beroendecentrum västra Gästrikland och Gävle samt med våra externa samarbetspartners.
Körkort erfordras

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning:Deltid
Tillträde:Tillträde******eller efter överenskommelse. Tjänstgöringsgrad 75%. Arbetsort Gävle/Sandviken
Antal platser:1

Ansökan

Arbetgivarens referensnummer: LS2013/468
Senaste ansökningsdatum:******

Övrigt

Landstinget Gävleborg använder sig av e-rekrytering.
Uppgifterna sparas enligt personuppgiftslagen (PUL) och du behöver inte fylla i dem igen om du ska söka ett jobb hos oss vid ett senare tillfälle. Däremot kan du enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill.

Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare:
Vi har redan beslutat var vi vill synas med våra platsannonser samt vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa annonsplats eller tjänster för pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden

Kontaktperson(er)

Sandra Gonzalez Hedrén, Vårdenhetschef
******, ******

Seth Nilsson, leg Läkare
******

Katarina Hermansson, leg Läkare och medicinsk rådgivare
******

Fackliga företrädare

Per Kronmann, Läkarförbundet
******

Märk din ansökan med hälsojobb.se

Skriv ut

Arbetsgivare

Landstinget Gävleborg
Landstinget Gävleborg erbjuder dig en spännande arbetsmiljö med goda utvecklings- och karriärsmöjligheter. För oss... Mer om Landstinget Gävleborg

Plats

Anställningsform

- Deltid

Adress

Gävleborgs län

Kategori

Utbildningsnivå

Universitet/Högskola

ID

1411724

Liknande jobb