karriarguiden.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Karriarguiden.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Platser: 1

Kvalitets controller - Utvecklande specialistroll med stort kundfokus

 Som en del i vårt team på kvalitetsavdelngen har du en viktig roll i Frösundas förbättringsarbete då du fungerar både som uppföljningsansvarig för ett affärsområde för hela kvalitetsarbetet och deltar också i affärsledningsarbete. 

Vidare arbetar du med att ta fram rutiner och processer och du är en viktig länk i samband med dokumentationer och tillsyner. Genom kontinuerlig kunskapsöverföring skapar du förutsättningar för ständig utvecklingen av kvalitetsarbetet inom verksamheten och därmed säkerställer högsta möjliga livskvalitet för företagets kunder.

Din bakgrund

Vi söker dig som har ett arbetssätt präglat av förtroende och ansvarstagande både i kravställande och i stöd. Du kan självständigt identifiera behov och åtgärder, tar ansvar för genomförandet och du strävar alltid efter högsta möjliga kvalitet och kundnöjdhet. Du trivs med många kontaktytor och din kommunikativa förmåga är mycket god. I botten har du en universitet-/högskoleutbildning med ngn fördjupning inom relevant område. Du har långvarig erfarenhet av ledarskap inom omsorgen och förstår vikten av en effektiv bemanning för att kunna nå kundens fokus.

 Som person är du målmedveten, modig, uthållig,strukturerad och självständig. Du är inte heller konflikträdd.  Du har gedigen erfarenhet av att driva kvalitativt förändringsarbete. Du har arbetat i ledande befattningar och det är meritierande att ha erfarenhet av tillsynsverksamhet och myndighetsutövning. Det är viktigt att du delar företagets värderingar. har du rätt attityd kan vi erbjuda dig ett stimulerande och utmanande arbete i ett företag med fokus på att vara med och skapa morgondagens omsorg.

Att ha erfarenhet av personlig assistans eller HVB verksamheter är meriterande.

 Tjänsten innebär resor med övernattningar regelbundet och då du kommer att röra dig över ett geografiskt område så är b-körkort önskvärt.

  • Provanställning 6 månader därefter tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag 2016-08-10 men urval och intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan så snart du kan. För mer information kontakta Christine Rosencrantz på tfn. 076 547 65 37

Välkommen med din ansökan!

Logga

Kvalitetscontroller

Företag Frösunda
Ort
Kategorier
Utgår

1970-01-01

Ansök nu

Dela detta jobb