Navigation


Klicka här för att se jobb inom din yrkeskategori.

Kontaktledningstekniker Distrikt Rail Project

Är du kunnig inom kontaktledning, el- och högspänning på järnväg? Vill du bli en del av vårt kontaktledningsteam? Då är Du välkommen med din ansökan som Kontaktledningstekniker på Eltel. 

Eltels Team Rail arbetar med alla slags järnvägssystem såsom höghastighetståg, sträckor med blandad trafik, högt belastade pendeltågsnät och tunnelbanesystem samt system för lätt spårtrafik. Man utför entreprenader och underhåll inom områden som elektrifiering, signal och tele.

Eltel erbjuder en stimulerande arbetsplats där du tillsammans med dina medarbetare tar stort ansvar för verksamhetens resultat och utveckling. Rollen innebär ett stort mått av frihet under ansvar. 

Om tjänsten

Eltel söker Kontaktledningstekniker med placering på någon av våra kontor runt om i landet eller enligt överenskommelse.

Som Kontaktledningstekniker arbetar Du med nybyggnation och underhåll av kontaktledningar i projekt, ett eller flera, beroende på projektens storlek, över hela landet. Du arbetar i team tillsammans med andra teknikgrenar och kommer även att kunna verka som Tillsyningsman/Elsäkerhetsansvarig.

Ansvar för arbetsmiljö och säkerhet ingår och schemalagt nattarbete förekommer. 

Kvalifikationer

Vi tror att du har en grundutbildning som eltekniker eller motsvarande samt några års arbetslivserfarenhet av elarbete, högspänning, mot järnväg t.ex. som Eltekniker eller Kontaktledningsmontör.

Vidare är Du utbildad inom kontaktledning motsvarande KTL1 och KTL2.  Du har erfarenhet av att arbeta i BEST projekt, i stora projekt vid Trafikverkets anläggningar eller i underhållskontrakt.

Eftersom tjänsten innefattar arbete i säkerhetstjänst är det viktigt att du uppfyller de lagstadgade medicinska kraven. Flytande svenska i både tal och skrift samt B-körkort är ett krav.

Är du utbildad inom kabelskarvning/ändavslut, har behörighet som Elsäkerhetsansvarig och innehar C-körkort så är det meriterande.

Som person tror vi att du är flexibel och strukturerad med en positiv inställning och vana att arbeta både självständigt och att samarbeta i grupp.

För att lyckas i rollen bör du ha praktisk erfarenhet av elarbete inom järnväg. Vi tror att du är kunnig inom kontaktledning och har ett naturligt starkt säkerhetstänk. Du är flexibel, lyhörd och van att identifiera, analysera problem och även se möjligheter. 

För information

I denna rekrytering samarbetar vi med Right Competence Sweden AB. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Anna-Karin Hillborg på ******eller via mail ******. Mer information om tjänsten ges vid intervjutillfället.

Intervjuer och urval görs löpande, vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Därför uppmuntrar vi dig att inte vänta med din ansökan utan skicka in den omgående.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. 

Välkommen med din ansökan till ett stort framgångsrikt företag med goda personliga utvecklingsmöjligheter.

Skriv ut

Arbetsgivare

Plats

  • - Sverige

Anställningsform

- Heltid

ID

1802488

Utbildningsnivå

Universitet/Högskola

Liknande jobb