karriarguiden.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Karriarguiden.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Norrköping är en stad i ständig förvandling. Vår befolkning växer, och vi har en potential som bara begränsas av oss själva. Vi brukar säga att kraften kommer ur kreativitet och våra 9 000 medarbetare. Genom att planera och driva en ständig utveckling skapar vi förutsättningar för ett nytt, spännande Norrköping. En kreativ mötesplats för människor och möjligheter.

Vår verksamhet
Stationsgärdet är en nyrenoverad förskola med fyra avdelningar och ligger centralt i Åby. På förskolan finns 80 barn och 14 pedager. Det är nära till busshållplats med goda bussförbindelser med Norrköping.

Arbetsbeskrivning
Arbetet som kock/kokerska innebär att du ska laga god och näringsriktig mat som är anpassad för förskolebarn. Du är en stor del i det främjande arbetet för en sund livsstil med bra matvanor hos våra barn. Du ansvarar för hela kedjan från planering av matsedlar, inköp av råvaror, tillagning av måltiderna och efterarbete. Det ingår även att laga specialanpassad kost till barn som behöver det. Du kommer att ha budgetansvar för köksdelen.

Din profil
Vi vill att du har utbildning inom restaurang eller storkök samt en nyligen uppdaterad utbildning i livsmedelshygien. Dokumenterade kunskaper och erfarenhet från självständigt arbete i förskolekök är meriterande. Som person kan du ta stort eget ansvar. Det är viktigt att du är flexibel och kan arbeta bra med andra. Du är även tillmötesgående, kvalitetsmedveten och har en vilja och förmåga att hitta nya lösningar när det behövs.

Mer information och ansökan
Kokersketjänsten är en tillsvidareanställning på 75% men vi ser gärna att du vill arbeta mer och blir då en resurs i barngruppen under måltiderna.
Vill du veta mer om tjänsten kontaktar du förskolechef Maria Johanssn, 011-15 25 15.

Din ansökan vill vi ha senast 17 januari.

Vi söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Norrköpings kommun tillämpar önskad sysselsättningsgrad.

Välkommen med din ansökan!

Märk din ansökan med ForskoleJobb.se

Kock/kokerska till Stationsgärdets förskola

Företag Unknown
Ort
Kategorier
Utgår

1970-01-01

Ansök nu

Dela detta jobb